Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Hard Bass Vol. 10
op dinsdag 09 maart 2010, 01:00 uur
door SP@CEFRE@K auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Recensies > Muziek
reacties: 0
hits: 4129

Zaterdag 6 februari 2010 was het Gelredome in Arnhem opnieuw het decor voor Hard Bass, hét hardstyle evenement van B2S. Waar de organisatie vorig jaar nog de mist in was gegaan met het belabberde geluidsniveau, zo werden de bezoekers dit jaar getrakteerd op een overdosis keiharde en oorverdovende beats met alle gevolgen van dien. Gelukkig kunnen alle partyfreaks het nog eens over doen met al weer de tiende Hard Bass compilatie. Alle teams zijn op maar liefst vier cd’s terug te horen. Zo vertegenwoordigt upcoming talent Crypsis de groene hardstylebrigrade, brengt Scantraxx member Wildstylez de blauwe hardstylesound ten gehore, geeft Tatanka een lesje geel Italiaans beukwerk en hebben Noisecontrollers de eer om in het duivelsrood af te sluiten.

CD 1 Team Green mixed by Crypsis

1. Crypsis - Jealousy
2. Showtek Ft. Mc Stretch - Freak
3. Chain Reaction - Lellebel
4. Squarehead - The Gathering
5. D-Block & S-Te-Fan Ft. High Voltage - Shiverz
6. Crypsis Ft. Chain Reaction - Before The Storm
7. Trilok & Chiren - Mythica (Tsx Remix)
8. Chain Reaction - Answers
9. A*S*Y*S And The Engeneer - Acid Headcracker 2010
10. Crypsis Ft. Dana - Transmission
11. Ran-D - Inner Child
12. Chain Reaction - Out With A Bang
13. Bruno Power - Flashback
14. Nick Arcane Meets Bioweapon - Ghosts
15. Zany Meets The Beholder - Do You Want Heavy
16. Crypsis Ft. Luna - Torture
17. Chain Reaction - Victim
18. Dj Thera - The Test 2.0 (Crypsis Remix)

De Nederlanse Pool Grzegorz Luzynski, ofwel Crypsis, kan toch wel worden gezien als één van de hardstyle revelaties van 2009. Hij is nog niet zo heel lang geleden ontdekt door Luna en mocht wat gaan experimenteren op het Minus is More Label. Inmiddels produceert Crypsis de ene na de andere plaat. Het eerste nummer op CD 1 (genaamd Jealousy) is hier een goed voorbeeld van. Echt mooi dat je eigenlijk direct al hoort dat het een typisch Crypsis plaatje is. Luister maar eens naar Before The Storm (feat. Chain Reaction), Transmission (feat. Dana) en Torture (feat. Luna) en je weet precies wat ik bedoel!

Alleen maar Crypsis plaatjes zou een beetje teveel van goede zijn. Zo zijn de oude rotten in vak Trilok & Chiren ook weer van de partij. Wat heb ik lang niets gehoord van die gasten! Vooral hun tijd met Luna als DHHD zullen we nooit vergeten en ik moet zeggen dat de TSX remix van Mythica echt een topplaat is. En ook A*S*Y*S is weer aan het remixen geweest, dit keer samen met The Engineer. Het resultaat is Acid Headcracker 2010, maar wat een tegenvallend nummer, zeg. Ik had stiekem gehoopt op een Acid Nightmare variant, maar helaas. Ook Crypsis denkt aan nieuw talent, dit keer in de vorm van Chain Reaction. Hij produceert nogal wisselvallig: Lellebel is gewoon een lekker nummer, maar Out with A Bang is echt een baggerplaat. En dit was dan ook nog eens het anthem van Xxlerator met Nieuwjaar.

artikel index
pagina 1 - huidige : CD1
pagina 2 : CD2 & CD3
pagina 3 : CD4
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.5416 sec, 0.4804 van dat voor queries. DB queries: 40. Geheugengebruik: 1,075kB