Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Dominator 2013
op woensdag 24 juli 2013, 21:36 uur
door Patrick Bateman auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
reacties: 0
hits: 10086

Zaterdag 20 juli 2013, E3 Strand (Eersel)Terwijl de zon zich eindelijk consequent laat zien in Nederland begint het in juli voor veel personen tijd te worden om zich mentaal voor te bereiden. Buiten raar en onbetrouwbaar weer bestaat er in Nederland namelijk nog een (enigszins) oude traditie, namelijk hardcore. Het lijkt erop of de scene weer steeds meer momentum begint te krijgen en dit is zeker niet de oude subcultuur van die hard gabbers. De feesten worden steeds toegankelijker en beter bezocht door het grote publiek en de kaalhoofdige trainingspakjes zijn een uitstervende soort.
Het festival waar door velen naar wordt uitgekeken en dat erg goed heeft ingespeeld op de veranderende bezoekers is Dominator. Dit feest lijkt elk jaar te groeien en bewijst dat een (bijna) puur hardcore concept nog altijd een zeer rendabele manier is om een feest te organiseren, zelfs nu steeds meer andere concepten (denk bijvoorbeeld aan Dance Valley) hardcore area’s hebben. Het liep dit jaar zelfs zo goed dat het sneller was uitverkocht dan voorgaande jaren en dit leverde de bekende taferelen op Marktplaats op met kaartjes die voor veel geld van eigenaar wisselde.

artikel index
pagina 1 - huidige : Inleiding (1)
pagina 2 : Inleiding (2)
pagina 3 : Inleiding (3)
pagina 4 : Decipher, Shinra, Vince & Dr. Peacock
pagina 5 : Bodylotion & Neophyte
pagina 6 : Paul Elstak
pagina 7 : Partyraiser & I:gor
pagina 8 : Drokz & Akira en The Supreme Team (1)
pagina 9 : The Supreme Team (2)
pagina 10 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.4438 sec, 0.3873 van dat voor queries. DB queries: 41. Geheugengebruik: 1,085kB