Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Nirvana of Noise 2013
op dinsdag 05 november 2013, 21:27 uur
door Patrick Bateman auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
reacties: 0
hits: 5298

Zaterdag 2 november 2013, Heineken Music Hall (Amsterdam)Zaterdag 2 november zou de boeken van party minnend Nederland in gaan als de dag dat er een nieuw hardcore concept het levenslicht zag. Helemaal nieuw was het dit keer niet. De makers van Dominator, Art of Dance en Q-dance, brachten ons dit keer Nirvana of Noise. Vorig jaar rond deze tijd vond Qore 3.0 nog plaats in de Heineken Music Hall. Qore wordt door de liefhebbers hoog aangeschreven vanwege de combinatie van een spectaculaire Q-dance show met een erg rauwe sound voor dit soort grote events. Er was veel mogelijk op Qore en het was een uniek concept. Helaas verkocht uniek twee jaar op rij niet de zaal uit en in de plaats van dit bewonderingswaardige concept koos Q-dance (in samenwerking met Art of Dance) dit keer eieren voor haar geld en kwam met een heel wat minder gewaagde line-up.
Er werd duidelijk gemikt op een volle zaal. Dit is natuurlijk te begrijpen, omdat organisaties geld moet verdienen. Er was bovendien een gaatje in de markt ontstaan, voor een groot mainstream georiënteerd hardcore feest aan het einde van het jaar, nadat we vorig jaar afscheid moesten nemen van Thunderdome. Bovendien zit Hardcore weer in de lift. Veel van het voormalige exclusieve Hardstyle publiek heeft ook de geneugten van de mainstream ontdekt en de organisaties zijn duidelijk niet vies van de extra bezoekers. Het schijnt het ook steeds beter te doen in het buitenland en begint een echt Nederlands export product te worden, in navolging van het eerder genoemde Hardstyle. In dit licht is deze collaboratie ook best wel logisch en beide organisaties kunnen er wel bij varen.

artikel index
pagina 1 - huidige : Inleiding (1)
pagina 2 : Inleiding (2)
pagina 3 : I:gor
pagina 4 : Aankleding & decor
pagina 5 : Angerfist
pagina 6 : The Outside Agency & Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.4657 sec, 0.4045 van dat voor queries. DB queries: 41. Geheugengebruik: 1,069kB