Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Qlimax 2013
op dinsdag 26 november 2013, 22:10 uur
door Patrick Bateman auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
reacties: 0
hits: 6174

Zaterdag 23 november 2013, Gelredome (Arnhem)Afgelopen zaterdag was het in het Gelredome in Arnhem tijd voor alweer de tiende editie van Qlimax op deze locatie. Zoals elk jaar was het ook dit jaar weer vlot uitverkocht. Aangezien deze reporter in Amsterdam woont, kon hij al een paar dagen voor het feest genieten van al het volk dat afkomt op dit concept. De hoofdstad werd weer overspoeld door jeugdige Italianen, Duitsers en Fransen, die hadden besloten er een minivakantie van te maken en een tijdje rond te hangen in de hoofdstad, alvorens af te dalen richting Arnhem.
We begonnen onze avond gezellig op de bank in een huiskamer in Arnhem met in onze handjes een biertje, terwijl we via Q-dance radio de eerste set konden beluisteren. Tegen een uur of 22 uur, toen de show echt los ging barsten, reden we vol goede moed in de richting van het Gelredome. De entree ging lekker vlot. Door de legendarische show en de reputatie die deze heeft zijn de meeste bezoekers vroeg aanwezig bij Qlimax en dit is erg prettig als je rond 22.30 uur binnenkomt.

© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.4202 sec, 0.3617 van dat voor queries. DB queries: 41. Geheugengebruik: 1,069kB