Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Hard Bass 2014
op dinsdag 04 februari 2014, 21:05 uur
door Patrick Bateman auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
reacties: 0
hits: 7674

Zaterdag 1 februari 2014, Gelredome (Arnhem)Dit weekeinde was het de hoogste tijd voor hardstyle minnende legioenen aan fans en bezoekers om in de eerste week van februari het dak van het Gelredome eraf te blazen met de nieuwste editie van Hard Bass. Na vorig jaar te hebben geschitterd in afwezigheid toog uw reporters vol goede moed en blijde verwachting naar het machtige voetbalstadion dat voor deze gelegenheid weer was omgebouwd tot het decor van een nacht vertier.
Net als voorgaande jaren was de kaartverkoop uitstekend verlopen en via de officiële wegen was er al weken geen kaartje meer te krijgen. Dit is een tweezijdig zwaard en zodra je het veld opstapt zie je waarom: een golvende mensenmassa met vrij weinig ruimte. De vergelijking met een legbatterij en de Japanse metro met spitsuur hoorden we uit de mond van medebezoekers, maar we lieten ons niet afschrikken en gingen snel onze muntjes kopen. En ja, deze zijn nog steeds duur.

artikel index
pagina 1 - huidige : Inleiding (1)
pagina 2 : Inleiding (2)
pagina 3 : Geck-o & Team Green
pagina 4 : Show
pagina 5 : Team Blue
pagina 6 : Team Yellow
pagina 7 : Team Red
pagina 8 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.4644 sec, 0.4009 van dat voor queries. DB queries: 41. Geheugengebruik: 1,072kB