Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Pussy lounge at the Park 2014
op dinsdag 17 juni 2014, 21:31 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 7314

Zaterdag 14 juni 2014, Asterdplas (Breda)Met de zomer en de festivals voor de deur, wist menig feestvierder hoe laat het was. Naar jaarlijkse traditie kwam B2S opnieuw op de proppen met één van hun meest succesvolle concepten, namelijk Pussy lounge. Afgelopen zaterdag streek het enige echte freestyle circus wederom neer in Breda voor de vierde editie van Pussy lounge at the Park. De Asterdplas werd voor deze gelegenheid omgetoverd tot een waar snoepparadijs, wat tevens het thema was voor de aankleding en decoratie van het geheel. Zowel talent van eigen bodem, als van buiten de landsgrenzen zakte af om het beste van zichzelf te geven. De blijvende belangstelling voor dit concept zorgt ervoor dat het festival telkens weer vanaf de eerste minuut uitverkocht is. Voor de gelukkigen die een ticket konden bemachtigen, zou dit ongetwijfeld een knallende onvergetelijke editie worden.
Aan de aftrap vonden we Pat B die het publiek welkom heette met de eerste beats van de dag. Een hele eer, maar de opwarming van een evenement is nooit makkelijk. Althans dat zou je denken, maar op Pussy lounge is werkelijk alles toegestaan. Niets moet, alles mag. Er bestaat geen foute platenkeuze. Lekker freestylen van de hoogste plank. Al moest Patje zich op het eerste gezicht toch inhouden voor wat verder nog op het programma stond. Ondanks de bewolking, stond het festivalterrein al aardig vol met feestvierders die geen moment wilden missen van het spektakel.

artikel index
pagina 1 - huidige : Inleiding & Pat B
pagina 2 : Lowriderz & Mark with a K
pagina 3 : Ruthless
pagina 4 : Zany & Darkraver
pagina 5 : Yves & Paul Elstak en Mental Theo
pagina 6 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 1.0511 sec, 1.0136 van dat voor queries. DB queries: 39. Geheugengebruik: 1,118kB