Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
X-Qlusive - Legends
op dinsdag 07 oktober 2014, 21:39 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 7381

Zaterdag 4 oktober 2014, Heineken Music Hall (Amsterdam)Met de aankondiging van de 25ste editie van X-Qlusive afgelopen zomer, waren de verwachtingen hooggespannen voor wat Q-Dance in petto had op deze legendarische avond. De eerste editie dateert van 2002 en ging van start met een heus Italiaans feestje. Gevolgd door de eerste X-Qlusive Solo waarbij niemand minder dan Dana de eer kreeg om deze af te trappen. Verder mogen we de Hollandse edities zeker niet vergeten. Een waslijst die ondertussen reeds 25 edities lang is. Reden genoeg om een stevig feest te vieren. Afgelopen zaterdag was het zover: de jubileumeditie van X-Qlusive Legends met de beste hardstyle van de afgelopen jaren in de thuisbasis Heineken Music Hall.
Zoals we van Q-Dance gewend zijn, werd de avond geopend in stijl. Alle Legends werden voorgesteld en kwamen samen op het hoofdpodium (Blackbox) om er een topfeest van te maken. MC Villain en MC DV8 namen het over en op de beats van One Blade werd de avond ingeleid met indoor vuurwerk. Na de intro mocht Dana nog even doordraaien alvorens Luna de dj booth betrad. Deze laatste is een X-Qlusive Legend van de beginjaren, namelijk sinds 2004. Wat begon met hardere trance nummers van vroeger, ging al snel over in oldschool van de bovenste plank. Yerba Diabolika, Don’t Get Back en Scream passeerden vlot de revue. Het nummer waarop iedereen volledig uit z’n dak ging was ongetwijfeld Colours Of The Harder Styles (Defqon.1 2006 Anthem) van Showtek.

© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 1.0287 sec, 0.9914 van dat voor queries. DB queries: 39. Geheugengebruik: 1,133kB