Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Qlimax 2014
op zondag 30 november 2014, 21:34 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 5711
Niet beoordeeld -

Zaterdag 22 november 2014, Gelredome (Arnhem)Het meest vooraanstaande indoor evenement van het jaar maakte op zaterdag 22 november opnieuw haar opwachting in het Gelredome te Arnhem. Q-Dance organiseerde namelijk opnieuw het topevent Qlimax met als thema The Source Code of Creation. Met een ticketverkoop die in no-time uitverkocht was, konden we stellen dat Qlimax opnieuw op het verlanglijstje stond van menig harddance liefhebber. Duizenden fans zakten namelijk af voor deze unieke beleving van technische en kwalitatieve hoogstandjes. Gepaard met de grootste artiesten en de beste harddance beats, beloofde dit een avond te worden om niet snel te vergeten.
Technoboy en Audiofreq mochten de avond aftrappen en dat deden ze met [i]In My House[i] van Showtek. Een ietwat verrassende opener, maar kijkende naar de gehele set, past deze er perfect in. Zo passeerde er van deze laatste ook onder andere Electronic Stereophonic. Technoboy zelf gooide er zijn remix van 2 Best Enemies - Phases tussen en de set werd verder opgevuld door classics uit de goede oude tijd.

artikel index
pagina 1 - huidige : Inleiding
pagina 2 : Headhunterz & Atmozfears
pagina 3 : Frontliner & Noisecontrollers
pagina 4 : Ran-D & Crypsis
pagina 5 : Endymion, The Viper & Partyraiser
pagina 6 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 1.0215 sec, 0.9852 van dat voor queries. DB queries: 43. Geheugengebruik: 1,118kB