Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Pussy lounge - New Years Resident Rumble
op woensdag 07 januari 2015, 15:29 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 6147
Niet beoordeeld -

Zaterdag 3 januari 2015, Central Studios (Utrecht)Afgelopen zaterdag 3 januari stond het evenementencomplex Central Studios in Utrecht weer helemaal in het teken van de opzwepende freestyle beats van de New Years Resident Rumble. Met de nieuwjaarskater nog maar net achter de rug, trapte B2S hier het jaar af met één van hun best draaiende concepten, namelijk Pussy lounge. Met de Hangover Cure als thema van vorig jaar, waren het dit maal de residents die het publiek eindeloos mochten entertainen. Duizenden liefhebbers van het genre tekenden vanaf het eerste uur present en zo was ook deze editie in een mum van tijd uitverkocht. Are you ready to rumble?
De Pussy lounge residents waren er alvast helemaal klaar voor. Na hun grote succes op de XXL-editie, stonden ze hier weer samen op het podium. De Rumble area mocht tevens een nieuwe resident verwelkomen om de Pussy lounge familie te vergroten en te versterken. Wie deze vijfde resident is, kom je verderop in het verslag te weten. Voorts deden gevestigde waarden en nieuw opkomend talent de tweede area, de Hangover Cure, alle eer aan met een heerlijke freestyle mix pur sang.

artikel index
pagina 1 - huidige : Inleiding
pagina 2 : Francois & Ruthless
pagina 3 : Darkraver
pagina 4 : GJ Warez & Dave, Dutch Movement en Dr. Rude
pagina 5 : Paul Elstak en The Viper
pagina 6 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 1.0642 sec, 1.0264 van dat voor queries. DB queries: 43. Geheugengebruik: 1,118kB