Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Hard Bass 2015
op dinsdag 10 februari 2015, 22:21 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 6959
Niet beoordeeld -

Zaterdag 7 februari 2015, Gelredome (Arnhem)



Het Gelredome in Arnhem mocht afgelopen zaterdag opnieuw haar deuren openen voor een volledig uitverkochte editie van Hard Bass. Het was ondertussen de zevende keer dat het grootste indoor evenement van B2S plaats vond op deze unieke locatie. Maar liefst 16 acts, verdeeld over 4 teams, stonden op het programma van deze goed gevulde avond. Naast al dit muzikale geweld staat bij Hard Bass het showgehalte altijd hoog in het vaandel. Een niet te missen combinatie, die ongetwijfeld voor vuurwerk zou zorgen.




Het concept bleef ongewijzigd. De vier teams werden van elkaar onderscheiden door middel van kleurcodes, gaande van blauw en groen tot geel en rood. Hierbij mocht het euforische blauwe team de spits afbijten en werd er door velen reikhalzend uitgekeken naar het hardste team, namelijk het rode. Aan het einde van elk team set, werd er een er live performance weg gegeven. Na een vlotte toegang tot het Gelredome waren we enkele minuten later reeds een grote duit armer door de enorme consumptieprijzen. Dit kon de pret echter niet bederven.

artikel index
pagina 1 - huidige : Inleiding
pagina 2 : Team Blue
pagina 3 : Team Green (1)
pagina 4 : Team Green (2)
pagina 5 : Team Yellow
pagina 6 : Team Red
pagina 7 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 1.0100 sec, 0.9748 van dat voor queries. DB queries: 43. Geheugengebruik: 1,115kB