Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Knock Out! 2015
op zaterdag 28 maart 2015, 21:47 uur
door Florian Sieck & Tom Van Tongerloo auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 5921
Niet beoordeeld -

Zaterdag 21 maart 2015, Ahoy (Rotterdam)Elk jaar organiseert B2S, als één van de grootste hard dance organisaties ter wereld, het alom bekende hardstyle evenement Knock Out! in het Sportpaleis Ahoy te Rotterdam. Dit jaar was de afspraak in de ring vastgelegd op zaterdag 21 maart. Dit was tevens de place to be om je door Phat Beats Only te laten overdonderen door het muzikale geweld tijdens de battles. Welkom op Knock Out! 2015: The Ultimate Battle Night.
Zo’n tienduizend liefhebbers van het genre kwamen bij elkaar om dit negen uur durende spektakel vanaf de eerste rij mee te mogen maken. Dit unieke concept, waarbij zestien dj’s het tegen elkaar opnemen, zorgde voor heel wat opwinding en hilariteit. Zo werd er in de aanloop naar het evenement een heuse pre-battle gehouden op de sociale media. Het is namelijk zo dat op Knock Out! de ene dj een KO uitdeelt aan zijn tegenstander door middel van remixen, edits, remakes en dergelijke van hun tracks. Hun goede onderlinge vriendschap werd even vergeten op deze speciale avond en alle sympathie werd opzij gezet om zo de battle tot een goed einde te brengen.

© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 1.0620 sec, 1.0256 van dat voor queries. DB queries: 43. Geheugengebruik: 1,133kB