Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
X-Qlusive Holland XXL
op dinsdag 06 oktober 2015, 23:07 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 9731Studio Ziggo werd geopend door een poetsende oma in afwachting van de grote openingsshow, maar daar kwam snel verandering in. Toen oma de knop indrukte, schoot het confettikanon af, ondersteund door de talrijke CO2 blasts. Het spektakel kon beginnen, waarbij de vaste huisentertainer Dr. Rude de show mocht aftrappen. Hij werd aangekondigd door niemand minder dan Hans Kazan. Dr Rude liet meteen enkele freestyle tracks op het publiek los. Krokobil en Helemaal naar de Klote stonden aan het prille begin van de avond, met een zaal die langzaam maar zeker volliep. Van rock (NirvanaSmells Like a Teen Spirit), classics (ShowtekIn My House) en andere floorfillers (Moshpit, Tremor en Last Night Ever) tot de Nederlandstalige partyschijven (Mexico, Ik krijg een heel apart gevoel vanbinnen en Bloed, zweet en tranen).
Klokslag middernacht kwam Wolter Kroes samen met DV8 op het podium om de volgende kandidaat van de avond aan te kondigen. Hoe kan een intro beter ingezet worden dan met We zijn er weer bij en dat is prima, Viva Hollandia!. Het was ongetwijfeld één van de vele kippenvelmomenten die avond. De naam FeestDjRuthless zegt voldoende en wat een feestset heeft hij neergezet. Met zijn freestyle achtergrond wist hij als geen ander het publiek te entertainen. Daarbij passeerde vooral veel eigen werk als Paranoia, We want some P#ssy, Fired Up en Weekend. Verder bracht hij een heel arsenaal aan gevarieerde tracks naar voren. Denk hierbij maar aan Het Feest kan Beginnen van De Deurzakkers, Gaan Met die Banaan, Pursuit of Happiness, Just as Easy en Lost in Paraside of de track Hak Op Die Lolly van FeestDjRuud.

artikel index
pagina 1 : Inleiding
pagina 2 - huidige : Dr. Rude & FeestDjRuthless
pagina 3 : Atmozfears & D-Block & S-Te-Fan
pagina 4 : Mashup Jack & Frontliner
pagina 5 : Deepack & Darkraver
pagina 6 : Frequencerz, B-Front & Deetox
pagina 7 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 3.7558 sec, 3.7192 van dat voor queries. DB queries: 39. Geheugengebruik: 1,080kB