Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
X-Qlusive Holland XXL
op dinsdag 06 oktober 2015, 23:07 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 9735De overgang naar het volgende dj paar werd op een zeer originele wijze ingezet. Een vrouwelijke assistente van Hans Kazan zou een konijn tevoorschijn laten toveren door in een kooi te kruipen met een doek er over. Bij het verwijderen van het doek, kwam het konijn (Atmozfears in een konijnenpak) tevoorschijn. Deze goocheltruc ging gepaard met nummers als Lief Klein Konijntje van Henkie en Toveren van K3. Deze euforische set met tracks als Stampuh!!, Year of Summer en Lose My Mind was opnieuw eentje om van te snoepen. Eigen werk mocht hier zeker niet ontbreken. Reawakening, Let Me See Ya, Accelerate, Bounce and Break en Freaqs by Night knalden heerlijk door de zaal. Laat ons hier zeker de DJ Tool Sinterklaas, Wie Kent Hem Niet, van twee jaar geleden, niet vergeten.
D-Block & S-Te-Fan zijn geen groentjes in hun vak. Deze heren hebben in 2011 de Heineken Music Hall gevuld tijdens hun X-Qlusive en wisten prima wat ze konden verwachten. Na de intro track Maar Vanavond Heb Ik Hoofdpijn, werd de avond naar een Higher level getild. De set van D-Block & S-Te-Fan bestond hoofdzakelijk uit eigen werk, Sound of the Thunder, Shiverz, Young Ones, Louder, Music Made Addict en Beautifull World, maar werd aangevuld door de Nederlandse klepper Per Spoor (Kedeng Kedeng) van Gunther Meeuwis. Teneinde hun set, was er een kort intermezzo voorzien van Deetox en Lange Frans. Een intermezzo dat als één van dé hoogtepunten van de avond bestempeld geldt! Hun collab Het Land Van X-Qlusive Holland was een niet alledaagse productie van Deetox, maar wat bracht dit een uitbundige sfeer met zich teweeg.

artikel index
pagina 1 : Inleiding
pagina 2 : Dr. Rude & FeestDjRuthless
pagina 3 - huidige : Atmozfears & D-Block & S-Te-Fan
pagina 4 : Mashup Jack & Frontliner
pagina 5 : Deepack & Darkraver
pagina 6 : Frequencerz, B-Front & Deetox
pagina 7 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 4.4512 sec, 4.4106 van dat voor queries. DB queries: 39. Geheugengebruik: 1,080kB