Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
X-Qlusive Holland XXL
op dinsdag 06 oktober 2015, 23:07 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 9732Opnieuw een man, waarvan de artiestennaam boekdelen sprak: Mashup Jack. De verwachtingen waren hooggespannen, want bij een evenement als X-Qlusive Holland horen er nu eenmaal mashups en edits. Zijn performance kon dan ook zeker bekoren met nummers als Sparta dit is Holland, Bier & Tieten, Feel So Reloaded en Daar Komt De Politie Aan. Deze laatste werd gevolgd door de rauwere versie Fuck The Police van Warface & Defuzer. De overgang naar de volgende kandidaat werd ditmaal ingeleid door een WK doelpunt van Bergkamp destijds. We waanden ons even back in time toen de zaal ontplofte bij de succesvolle doeltrap. Dit moment werd afgewerkt door het nummer Nederland oh Nederland van André Hazes. Sfeer en plezier ten top.
Deze inleidende voetbal gebeurtenis maakte van Frontliner even de voetballegende Edwin van der Sar. Dit verklaarde meteen ook zijn outfit van de avond. Frontliner had, in tegenstelling tot de andere kandidaten, wat minder specials in zijn set. Zo sierden vele eigen producties zijn tracklist, bestaande uit Symbols, Can’t Hold Us, Lose The Style, Indestructible, Runaway, Discorecord, Halos en Outside Spacer. Toch wist hij zijn set extra in de verf te zetten door als koploper een heuse polonaise op gang te brengen in het publiek.

artikel index
pagina 1 : Inleiding
pagina 2 : Dr. Rude & FeestDjRuthless
pagina 3 : Atmozfears & D-Block & S-Te-Fan
pagina 4 - huidige : Mashup Jack & Frontliner
pagina 5 : Deepack & Darkraver
pagina 6 : Frequencerz, B-Front & Deetox
pagina 7 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 3.5396 sec, 3.5015 van dat voor queries. DB queries: 39. Geheugengebruik: 1,080kB