Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
X-Qlusive Holland XXL
op dinsdag 06 oktober 2015, 23:07 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 9736De Ziggo Dome was voor deze speciale gelegenheid volledig omgebouwd tot dé oranje danstempel bij uitstek. Het decor bestond namelijk uit enorme oranje doeken die de hele zaal kleurden. Omgeven door discoballen, sfeerverlichting en niet te vergeten het X-Qlusive logo, was de zaal op en top Hollands. Met langs het podium twee gigantische vlaggen van Nederland en een publiek op klompen, was deze verkleedpartij een groot succes.
Diep in de nacht werd nog een spelletje Lingo gespeeld. Marcel van Deepack was verkleed als presentatrice Lucile Werner. Voor de blauwe en rode bal in het spel moesten we niet ver zoeken. Frank (Deepack) en Darkraver hadden zich namelijk respectievelijk verkleed in deze kleurcode. Het nummer Wake Up was zeker op zijn plaats en werd gevolgd door enkele stevige knallers, The Prophecy, Stampuhh en So Happy Together. Net als eerder op de avond, kon ook hier een tikkeltje rock wel smaken. Numb en Nothing Else Matters waren meezingers van format en lieten de haren weer rechtop staan. Met nummers als Old School Flow, Krakaka en Braincracking werd hun ijzersterke set afgesloten en zorgden deze nummers voor een vlekkeloze overgang naar het zwaardere geweld.

artikel index
pagina 1 : Inleiding
pagina 2 : Dr. Rude & FeestDjRuthless
pagina 3 : Atmozfears & D-Block & S-Te-Fan
pagina 4 : Mashup Jack & Frontliner
pagina 5 - huidige : Deepack & Darkraver
pagina 6 : Frequencerz, B-Front & Deetox
pagina 7 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 3.9601 sec, 3.9215 van dat voor queries. DB queries: 39. Geheugengebruik: 1,079kB