Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
X-Qlusive Holland XXL
op dinsdag 06 oktober 2015, 23:07 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 9733Tot slot kwamen de Smurfen (aka Frequencerz), Vader Abraham (B-Front) en sneeuwwitje (Deetox) X-Qlusive Holland nog onveilig maken. De heren van Frequencerz waren voor deze gelegenheid met drie, aangezien ze als gast een levensechte Smurf (dwerg) uitgenodigd hadden. Deetox daarentegen kwam met een heldenset op de proppen, waar edits de kroon spanden. Naast het grote succes met Lange Frans eerder op de avond, zorgde ze verder nog voor edits van Seven (Schijt aan regels), Mooi Man en 16 van Ard und Jorn. Verder schitterden remixen als Oerend Hard(style), Sick MF, My Style Is Dutch en Gas Met Die Zooi in haar tracklist. Klaar Om Te Rossen bracht een waardig einde aan deze knotsgekke nacht.
Naast de Mainstage, waren er nog twee andere area’s die de drukte amper de baas konden. Zo werd er in de Partyschuur stevig door gefeest met [/b]Rave Van Fortuin, Shag Ü, Trilok & Chiren[b] en Jones & Toyax. Maar ook in het Feestcafé was het gezelligheid van de bovenste plank met Scope DJ, Pavo, Break Zero, Bouncing Ball en Jason Payne. Deze laatste had met Boerenkool met Worst (FTS edit) een pareltje in de wacht gesleept.

artikel index
pagina 1 : Inleiding
pagina 2 : Dr. Rude & FeestDjRuthless
pagina 3 : Atmozfears & D-Block & S-Te-Fan
pagina 4 : Mashup Jack & Frontliner
pagina 5 : Deepack & Darkraver
pagina 6 - huidige : Frequencerz, B-Front & Deetox
pagina 7 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 4.4534 sec, 4.4133 van dat voor queries. DB queries: 39. Geheugengebruik: 1,080kB