Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Pussy lounge XXL
op dinsdag 13 oktober 2015, 23:24 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 8175

Zaterdag 10 oktober 2015, Sportpaleis Ahoy (Rotterdam)Het is weer het moment van het jaar om uit te pakken met net dat ietsje meer. Vrij vertaald: het was tijd voor Pussy lounge XXL. Het Sportpaleis Ahoy in Rotterdam stond volledig in het teken van dit Freestyle Circus, waarbij sexy danseressen, tonnen confetti en een uitbundige sfeer centraal stonden. Met de residents Ruthless, Darkraver, Paul Elstak, The Viper en Ruffian kon dit niet mis gaan. Zij nodigden nog enkele gasten uit om het geheel compleet te maken. Deze volledig uitverkochte editie beloofde wederom een knaller van formaat te worden, met een niet te missen show en de dikste freestyle beats.
De avond ging van start met een wachtrij bij de ingang en een eindeloze rij bij de muntverkoop. Op het podium mocht Dave S de menigte opwarmen. Eerder dit jaar stond hij reeds geprogrammeerd op de New Years Resident Rumble op de Hangover Cure stage. Hij werd gevolgd door de Spaanse dj Dany BPM. Zoals zijn artiestennaam al doet vermoeden, zorgde hij voor de nodige beats per minute tijdens zijn performance.

artikel index
pagina 1 - huidige : Inleiding
pagina 2 : Ruthless & Darkraver
pagina 3 : Isaac & Panic
pagina 4 : Resident Rumble & Paul Elstak
pagina 5 : The Viper & Korsakoff
pagina 6 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 3.1590 sec, 3.1220 van dat voor queries. DB queries: 39. Geheugengebruik: 1,072kB