Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Pussy lounge XXL
op dinsdag 13 oktober 2015, 23:24 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 6329Rond middernacht deed de eerste resident van de avond zijn intrede. Met Ruthless barste het feest helemaal los. Zijn hitjesparade kende een zeer uiteenlopend verloop. Gaande van een portie entertainende freestyle classics, The Promised Land en Fired Up, tot hedendaagse klappers Imaginary en Back In The Days van Brennan Heart & Zatox. Uiteraard mochten de remixen van Forever Young, Gangsta en Bassface niet ontbreken.
Steven Sweet aka The Darkraver deed als tweede resident zijn intrede in de dj booth. Als grondlegger van het meest succesvolle concept van B2S, weet hij als geen ander hoe hij het publiek moet entertainen. Dat hij zo gek is als een deur, wisten de meesten onder ons al. Zijn intrede ging dan ook niet onopgemerkt voorbij. Black & Yellow van [b]Wiz Kalifa[/i] werd in een nieuw jasje gestoken, zelfs Skrillex, Diplo & Justin Bieber kwamen aan bod met Where Are You Now. Aan deze tracks is duidelijk te merken dat freestyle de boventoon voerde. [i]Tremor, Lost in Paradise, Into The Madness, Sweet Dreams[i] en Stampuhh zijn slechts enkele van de vele floorfillers die de revue passeerden.

artikel index
pagina 1 : Inleiding
pagina 2 - huidige : Ruthless & Darkraver
pagina 3 : Isaac & Panic
pagina 4 : Resident Rumble & Paul Elstak
pagina 5 : The Viper & Korsakoff
pagina 6 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.4273 sec, 0.3607 van dat voor queries. DB queries: 39. Geheugengebruik: 1,069kB