Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Pussy lounge XXL
op dinsdag 13 oktober 2015, 23:24 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 6338Voor Isaac was het al een tijdje geleden (maart 2013 in de Matrixx in Nijmegen om precies te zijn) dat hij op Pussy lounge stond. Dat hij er onnoemelijk veel zin in had, was ongetwijfeld nog een understatement en dat was ook te merken gedurende zijn set. Tal van eigen producties en collabs wisselden elkaar vloeiend af. Denk hierbij aan nummers als Digital Nation samen met Technoboy & Tuneboy, Last Night Ever door Yellow Claw & LNY TNZ en een vleugje rock lyrics van de Red Hot Chilli Peppers met Otherside. De tracks van Brennan Heart vielen zowel bij de collega dj’s als bij het publiek duidelijk in de smaak. Zo draaide Isaac My Identity en Just As Easy. Daarnaast haalde hij nog vele andere toppers uit de platenkast, You & I (van Da Tweekaz), Komt ie dan (van Darkraver), The Sound of the Thunder (van D-Block & S-Te-Fan), Outside Spacer (van Frontliner) en F#ck The System (van Zatox).
Panic was er eerder dit jaar ook al bij tijdens The Winter Circus. Tijdens zijn optreden voerden er danseressen, in een meterslang doek, tal van acrobatische moves uit. Naast het paaldansen was dit een zeer oogverblindend staaltje van vermaak. Naast het vrouwelijke schoon, wist hij ook een mooie set neer te zetten. Zo kwam hij op de proppen met Lose My Mind, Demolition, Wonderwall, Burning Love, Alcoholic Party en I Lose Myself Tonight. Bij de eerste klanken van de bazenplaat Sound Intense City (Decibel 2011 Anthem) van Zany & Max Enforcer ft DV8 steeg er meteen een lovend gejoel op vanuit het publiek. Zijn set werd bijzonder goed ontvangen.

artikel index
pagina 1 : Inleiding
pagina 2 : Ruthless & Darkraver
pagina 3 - huidige : Isaac & Panic
pagina 4 : Resident Rumble & Paul Elstak
pagina 5 : The Viper & Korsakoff
pagina 6 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.4613 sec, 0.3930 van dat voor queries. DB queries: 39. Geheugengebruik: 1,070kB