Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Pussy lounge XXL
op dinsdag 13 oktober 2015, 23:24 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 6330Tijdens de Resident Rumble kwamen alle residents samen in de dj booth om er een groot feest van te maken op het podium. Deze pussy madness ging gepaard met veel confetti, opblaasattributen, sexy danseressen, overheerlijk snoepgoed en indoor fireworks. Wat volgde was een aaneenschakeling van de grootste oldschool hits en nog veel meer. Om er een aantal te noemen, Bitches & Ho’s, Eating Donuts, Acid Dream, We Shall Arise, Born To Die, Mayday Dream en afgesloten werd er met Gaan Met Die Banaan. Voor deze laatste track had B2S iets speciaals op poten gezet of beter gezegd, op plastic. Een grote opblaasbare banaan, welke normaal achter een speedboot gehangen wordt, deed dienst als crowdsurf. Samen met Darkraver ging Ruffian er vandoor in de menigte.
De heren verlieten met opgeheven hoofd het podium, enkel Paul Elstak ging door met zijn solo moment. Meer en meer happy hardcore getinte tracks zouden de rest van de nacht vullen. I Come Correct van Promo en Pessa Pessa van Kasparov waren hier alvast enkele goede voorbeelden van. Ook zijn eigen werk, Luv Me More, Thrillseeka, I’m Not An Addict en Rainbow High in the Sky, deelden in het succesverhaal. Bij de nummers Oh My en Thunder werden de BPMS’s dan weer opgeschroefd.

artikel index
pagina 1 : Inleiding
pagina 2 : Ruthless & Darkraver
pagina 3 : Isaac & Panic
pagina 4 - huidige : Resident Rumble & Paul Elstak
pagina 5 : The Viper & Korsakoff
pagina 6 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.4460 sec, 0.3881 van dat voor queries. DB queries: 39. Geheugengebruik: 1,070kB