Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Pussy lounge XXL
op dinsdag 13 oktober 2015, 23:24 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 6333The Viper werd begin dit jaar tijdens Pussy lounge New Years Resident Rumble naar voren geschoven als één van de nieuwe residents van Pussy lounge. Er werd tevens ‘afscheid’ genomen van Mental Theo. Hierdoor stond hij afgelopen jaar reeds op The Winter Circus, Pussy lounge at the Park en als host op de Pussy lounge stage op Tomorrowland. Zijn set was er een met veel variatie. Zo was de Bro Hymn Tribute van Pennywise te horen, waar ongetwijfeld de nodige moshpits aan te pas kwamen, maar ook Mr Policeman van Eva Simons en Party Up van DMX. De nummers Outside Spacer en Burning Love kregen we meermaals gedurende de avond voorgeschoteld. Tegen het einde van zijn set, galmde Come As One met een stevig tempo door de speakers.
Met Korsakoff kwamen we aan het einde van deze spetterende editie. Als enige vrouwelijke dj in de booth, had ze deze eer hoog te houden. We gingen nog een laatste keer Left, Right en klopten On Heavens Door, waarna er met trots in de handjes geklapt werd met Come Take My Hand.

artikel index
pagina 1 : Inleiding
pagina 2 : Ruthless & Darkraver
pagina 3 : Isaac & Panic
pagina 4 : Resident Rumble & Paul Elstak
pagina 5 - huidige : The Viper & Korsakoff
pagina 6 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.4530 sec, 0.3959 van dat voor queries. DB queries: 39. Geheugengebruik: 1,072kB