Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Unlocked - Indoor Festival
op dinsdag 27 oktober 2015, 18:18 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 8232
Niet beoordeeld -

Zaterdag 24 oktober 2015, Jaarbeurs (Utrecht)Afgelopen zaterdag is een nieuw avontuur van B2S van start gegaan in de Jaarbeurs te Utrecht. Unlocked - Indoor Festival zou het festivalgevoel naar boven moeten halen tijdens een indoor beleving. De hardere stijlen beloofden de avond te domineren met maar liefst 50 artiesten op het rijkelijk gevulde programma. Verdeeld over vijf area's wisten deze het beste van zichzelf te geven, met alles wat hard dance muziek te bieden heeft. Hardstyle, hardcore, freestyle, raw hardstyle en industrial & harder, er was voor elk wat wils. Hierbij werd er voor elk genre een niet te missen unieke showcase act opgezet. Met als kers op de taart kon er een uur langer gefeest worden, wegens de ingang van het winteruur. Of B2S het Thrillogy gevoel kon evenaren met dit nieuwe concept, was de grote vraag.
De start van een nieuw hoofdstuk blijft toch altijd spannend. Hoewel het evenement niet volledig uitverkocht was, liepen de verwachtingen bij menig feestvierders hoog op voor deze eerste editie. Gewapend met de timetable en het floorplan kon het feest beginnen. Op de raw hardstyle area waren de heren van Phuture Noize bezig aan een ijzersterke set. F#ck EDM van Ran-D en United From the Start van Radical Redemption waren enkele klappers uit hun set.

artikel index
pagina 1 - huidige : Inleiding
pagina 2 : Coone, Mark with a K & Korsakoff
pagina 3 : Luna & Frontliner
pagina 4 : Crypsis & B-Front
pagina 5 : Noisecontrollers & Deepack
pagina 6 : Partyraiser & Hard Driver
pagina 7 : Frequencerz & Promo
pagina 8 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 3.5372 sec, 3.4993 van dat voor queries. DB queries: 43. Geheugengebruik: 1,072kB