Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Unlocked - Indoor Festival
op dinsdag 27 oktober 2015, 18:18 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 6212
Niet beoordeeld -Nog voor middernacht stonden enkele Belgische helden in de dj booth. Een eerste hiervan was Coone, die de hardstyle area onveilig maakte. Hij verraste het publiek met de track Project One van Headhunterz & Wildstylez, welke jaren geleden tot de hedendaagse hits behoorde. Deze werd dan ook zeer positief onthaald. Niet veel verder, op de freestyle area, stond een tweede Belgische grootmeester met de naam Mark with a K. Zijn typisch kenmerkende nummers als Oasis en Forever Young passeerden vlot de revue. Daarnaast zorgden Follow the Leader en Eating Donuts voor het opzwepende kantje van zijn performance.
De uitmuntende line-up zorgde al vroeg op de avond voor heel wat heen en weer geloop. Om het uur gingen er wel meerdere toppers van start. De hardcore area had een mooie podium setup en tevens een aangename verschijning toen Korsakoff haar intrede deed. Het hardere geweld streek hier neer met als doel de keet volledig te slopen. Al snel viel op dat deze area afgeladen vol stond en dat het ook zo voor de rest van de avond ging blijven.

artikel index
pagina 1 : Inleiding
pagina 2 - huidige : Coone, Mark with a K & Korsakoff
pagina 3 : Luna & Frontliner
pagina 4 : Crypsis & B-Front
pagina 5 : Noisecontrollers & Deepack
pagina 6 : Partyraiser & Hard Driver
pagina 7 : Frequencerz & Promo
pagina 8 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.4885 sec, 0.3910 van dat voor queries. DB queries: 43. Geheugengebruik: 1,077kB