Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Unlocked - Indoor Festival
op dinsdag 27 oktober 2015, 18:18 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 6209
Niet beoordeeld -Luna weet als geen ander de menigte te entertainen met zijn jarenlange ervaring en dat is ook precies wat hij deed. Zijn set bestond uit een hitjesparade van hedendaagse tracks en nummers uit het verleden. Zo is de alom bekende Partylover van Showtek een ware floorfiller en past de Hard Bass 2013 Tool van Brennan Heart perfect in het freestyle plaatje. Maar ook Octavius Augustus en Wake Up! wisten niet aan de aandacht te ontsnappen.
Na de Melodyman Frontliner, waar we Halos nog van hoorden weerklinken, was het tijd voor Atmozfears. Op het vip deck had je een prima overzicht over de area, maar de aankleding van het podium werd wat teniet gedaan door de grote concentratie rook. Desalniettemin wist Atmozfears een puike set neer te zetten met tracks als United as One, I'm a Psycho, The Hum en Down with the Hardstyle. Zijn eigen releases mochten hierbij zeker niet ontbreken, namelijk het Weekend Anthem van Decibel 2015 Gold Skies en zijn mega hit Reawakening.

artikel index
pagina 1 : Inleiding
pagina 2 : Coone, Mark with a K & Korsakoff
pagina 3 - huidige : Luna & Frontliner
pagina 4 : Crypsis & B-Front
pagina 5 : Noisecontrollers & Deepack
pagina 6 : Partyraiser & Hard Driver
pagina 7 : Frequencerz & Promo
pagina 8 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.4419 sec, 0.3762 van dat voor queries. DB queries: 43. Geheugengebruik: 1,073kB