Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Unlocked - Indoor Festival
op dinsdag 27 oktober 2015, 18:18 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 6213
Niet beoordeeld -De raw hardstyle area was de grootste ruimte, waar nog voldoende plaats was om te stampen. De steunpalen van de Jaarbeurs en de metalen podiumconstructie gaven een industriële look aan de ruimte. Constructies die al meermaals hun nut hebben bewezen, wanneer B2S op bezoek komt met dergelijke events. Zo werd ook tijdens de set van Crypsis de zaal helemaal in vuur en vlam gezet, toen de nummers Retaliate, POW! en Knock You Down door de speakers knalden.
Omstreeks twee uur stonden vijf unieke showcase acts geprogrammeerd die de wintertijd integraal zouden 'unlocken'. De raw hardstyle area presenteerde de 'B-Front Experience'. Een beleving die heel wat te bieden had. B-Front zorgde hierbij voor vele bekende eigen projecten, maar ook voor veel nieuw ongereleaset materiaal. Hij nodigde tevens zijn maatjes Frontliner en Frequencerz, als B-Frontliner en B-Freqz, uit op het podium. Aan weerszijden van de dj booth bevonden zich twee schaars geklede dames, die zich ontpopten tot ware vuurmeesters.

artikel index
pagina 1 : Inleiding
pagina 2 : Coone, Mark with a K & Korsakoff
pagina 3 : Luna & Frontliner
pagina 4 - huidige : Crypsis & B-Front
pagina 5 : Noisecontrollers & Deepack
pagina 6 : Partyraiser & Hard Driver
pagina 7 : Frequencerz & Promo
pagina 8 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.3704 sec, 0.3309 van dat voor queries. DB queries: 43. Geheugengebruik: 1,073kB