Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Unlocked - Indoor Festival
op dinsdag 27 oktober 2015, 18:18 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 6210
Niet beoordeeld -Op de hardstyle area stond '10 Years Noisecontrollers', waarbij hij zijn carrière van 2005 tot 2015 de revue liet passeren. Het was uiteraard onmogelijk om alle 140 Noisecontrollers releases aan bod te laten komen, maar hij heeft zijn trip down memory lane zeker perfect samen gevat. De anthems 'Craving for the Beat (Decibel 2013 anthem) en World of Madness (Defqon.1 2012 anthem) werden naadloos afgewisseld met So High, Tonight en One Blade. Als ode aan zijn carrière tot nu toe, komt binnenkort zijn album 10 Years Noisecontrollers uit.
Alle gekheid op een stokje, dan moet je bij de heren van Deepack zijn. De legendarische 'Deepack Foam Party' vond plaats op de freestyle area, waarbij een schuimkanon ingezet werd voor het nodige zeepsop. Met in de startblokken van hun set het nummer Fight for your Right was de toon meteen gezet. Zombie Nation, The Record Breaking, Lost in Paradise en de absolute klapper van de avond Stampuh, deden wat ze moesten doen. Voor deze speciale gelegenheid nodigden ze enkele vrienden uit op het podium. Samen met Deetox, Crypsis, Luna, Zany en MC DL gingen ze van early hardstyle tot raw hardstyle, om met een stevige portie hardcore af te sluiten. Deze sublieme combinatie werd ook vergezeld door twee aantrekkelijke dames en talrijke opblaasbare attributen, zoals een matras, zwembanden en palmbomen.

artikel index
pagina 1 : Inleiding
pagina 2 : Coone, Mark with a K & Korsakoff
pagina 3 : Luna & Frontliner
pagina 4 : Crypsis & B-Front
pagina 5 - huidige : Noisecontrollers & Deepack
pagina 6 : Partyraiser & Hard Driver
pagina 7 : Frequencerz & Promo
pagina 8 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.3980 sec, 0.3446 van dat voor queries. DB queries: 43. Geheugengebruik: 1,073kB