Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Unlocked - Indoor Festival
op dinsdag 27 oktober 2015, 18:18 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 6214
Niet beoordeeld -Helaas stonden deze showcase acts allen gelijktijdig geprogrammeerd, waardoor het onmogelijk was ze allemaal bij te wonen. In de hardcore area was 'Partyraiser’s Thrill' de act van de avond, waarbij een back2back plaats vond met Drokz en F. NolzE, vocaal ondersteund door MC Da Syndrome. De industrial & harder area verwelkomde 'PRSPCT XTRM'. Dit extreme powerhour waarbij underground hardcore aan de basis lag, kon rekenen op de support van Thrasher, Detest & Mike Redman.
Ook Hard Driver was aanwezig op Unlocked Festival. Zijn sound wordt meer en meer geliefd door het publiek en het aantal gigs blijft maar toenemen. Hij wist de menigte op de hardstyle stage dan ook perfect te bespelen met zowel eigen tracks als The Hunter en Nature of the Blue (Hardbass 2014), aangevuld met Welcome to the Jungle, The Fusion of Sound en nummers van Kronos, Fuck The System en Zombies.

artikel index
pagina 1 : Inleiding
pagina 2 : Coone, Mark with a K & Korsakoff
pagina 3 : Luna & Frontliner
pagina 4 : Crypsis & B-Front
pagina 5 : Noisecontrollers & Deepack
pagina 6 - huidige : Partyraiser & Hard Driver
pagina 7 : Frequencerz & Promo
pagina 8 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.4718 sec, 0.3780 van dat voor queries. DB queries: 43. Geheugengebruik: 1,077kB