Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Unlocked - Indoor Festival
op dinsdag 27 oktober 2015, 18:18 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 6211
Niet beoordeeld -Naarmate de avond vorderde, ging het er zelfs op de hardstyle stage alsmaar harder aan toe. Na Hard Driver was het tijd voor Frequencerz, die eerder op de avond de sfeer al hadden mogen proeven tijdens de showcase act van B-Front. Beide heren lieten tijdens hun anderhalf uur durende set veel eigen werk de revue passeren. Men of Steel, Fatality, Rockstar en Raw & Uncut (Qapital 2014 anthem) kwamen voorbij. Verder bestond hun set nog uit klassiekers als Green Stuff, Make It Loud, Smack My Bitch Up en We Shall Arise. Push It To The Limit van Regain en Strike van Crypsis deden ons afvragen waarom zij niet geprogrammeerd waren op de raw hardstyle stage. Ook Adaro ging er stevig tegen aan, met tracks als Oldschool Flow, Under Attack en Answers.
Een zeer uitbundige sfeer vonden we laat op de avond terug bij de freestyle stage bij Promo. Een podium dat wat weg had van De Wallen, was met de sexy danseressen helemaal compleet. Oldschool van de bovenste plank en regelrechte freestyle madness werd ons voorgeschoteld. Kick This Mutha, Spacer, Here it Comes, Alcoholic Party en Voel je die Bass kropen letterlijk in de benen van menig feestvierder. Ook toen Paul Elstak de dj booth bemande, heerste er een uitgelaten feestgevoel. Hij bracht de freestyle stage in hogere sferen met Wonderwall, Last Night Ever, Video Games, In The End, Stampuh, I Come Correct en Hardcore Vibes. Een voor een feestschijven voor in de vroege uurtjes.

artikel index
pagina 1 : Inleiding
pagina 2 : Coone, Mark with a K & Korsakoff
pagina 3 : Luna & Frontliner
pagina 4 : Crypsis & B-Front
pagina 5 : Noisecontrollers & Deepack
pagina 6 : Partyraiser & Hard Driver
pagina 7 - huidige : Frequencerz & Promo
pagina 8 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.4590 sec, 0.3932 van dat voor queries. DB queries: 43. Geheugengebruik: 1,074kB