Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Pussy lounge Belgium
op woensdag 02 december 2015, 09:52 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 7270

Zaterdag 28 november 2015, Lotto Arena (Antwerpen)De Antwerpse Lotto Arena maakte zich op zaterdag 28 november klaar voor de tweede editie van Pussy lounge Belgium. Na de succesvolle editie van afgelopen jaar, was het vanzelfsprekend dat hier een vervolg aan gebreid zou worden. Duizenden liefhebbers van dit knotsgekke freestyle concept zakten af om voor de laatste keer dit jaar te genieten van de pussy madness. Naast alle specials op en rondom het podium, mochten ook de sexy danseressen en natuurlijk de residents niet ontbreken. Het beloofde weer een avond vol verrassingen te worden met de gekste freestyle beats.
Alles was weer tot in de puntjes geregeld. De vlotte toegang tot de Arena bracht ons in no time op het middenplein, waar ondertussen het feest al losgebarsten was met de Belgische dj Dark-E. Hij pakte meteen uit met een stevige classics set, zoals we van hem gewoon zijn.

artikel index
pagina 1 - huidige : Inleiding
pagina 2 : Massive & The Rebel en Akyra
pagina 3 : Ruthless en Darkraver
pagina 4 : Deepack
pagina 5 : Residents Rumble en Yves
pagina 6 : Paul Elstak en Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 3.6737 sec, 3.6357 van dat voor queries. DB queries: 39. Geheugengebruik: 1,068kB