Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Pussy lounge Belgium
op woensdag 02 december 2015, 09:52 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 5574Meer geweld van Belgische bodem kregen we voorgeschoteld door Massive & The Rebel. We mogen stellen dat beide heren hun gouden jaren reeds achter de rug hebben en blij mogen zijn dat ze maandelijks nog een weekend van huis mogen. Ze blijven wel een jeugdsentiment van velen onder ons en dat maakte hun set zo aangenaam om naar te luisteren. Denk hierbij maar aan Punani, Lick My Balls en Pounding Senses. Maar ook Oasis, van de heer en meester in de Belgische jump/tek scène Mark with a K, passeerde de revue. Het gezamenlijke nummer Like This van Massive & The Rebel reflecteerde perfect waar beide heren voor staan. Het ‘jumpen’ was voor één keer opnieuw toegelaten.
Stilaan maar zeker liep de zaal vol en rond middernacht deed Akyra zijn opwachting. Hij is geen onbekende in het Pussy lounge wereldje en stond eerder al op de New Years Hangover Cure, in de Central Studios en op de hosting stages van Tomorrowland en Decibel. Het was een zeer gevarieerde set waarbij de invloeden van Mark with a K duidelijk waarneembaar waren. Ze waren destijds niet voor niets samen resident in club Highstreet. You’re My Angel, Darkside, My Own Revolution en See Me Now vulden zijn afwezigheid perfect op. Akyra hield het tempo er aardig in en zorgde voor de ene knaller na de andere. Letting Go van Da Tweekaz, Release van Atmosfearz en Oh My van Lowriderz waren slechts enkele van de vele floorfillers.

artikel index
pagina 1 : Inleiding
pagina 2 - huidige : Massive & The Rebel en Akyra
pagina 3 : Ruthless en Darkraver
pagina 4 : Deepack
pagina 5 : Residents Rumble en Yves
pagina 6 : Paul Elstak en Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.3853 sec, 0.3445 van dat voor queries. DB queries: 39. Geheugengebruik: 1,068kB