Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Pussy lounge Belgium
op woensdag 02 december 2015, 09:52 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 5572Met Ruthless waren we aanbeland bij de eerste Nederlander van de avond. Traditiegetrouw mocht hij als allereerste resident het voortouw nemen. Al snel werd duidelijk dat de hitjesparade die Akyra op gang had getrokken, niet meer zou stoppen. Ook tijdens de set van Ruthless kwamen er veel kaskrakers voorbij. Voor zijn eigen producties ging hij te rade bij zijn nummers Paranoia samen met Jebroer & LNY TNZ, I Feel Like Dancing met Vorwerk en Fired Up wederom in samenwerking met LNY TNZ. Maar daar bleef het uiteraard niet bij. Ook Words From The Gang, Wild Wild West, Just As Easy, We Shall Arise en [i]Answers (Chain Reaction) brachten een uitbundige sfeer met zich teweeg.
Niemand minder dan Steve Sweet aka the Darkraver vervoegde Ruthless in het eerste deel van hun set. Als opener werd dan ook gekozen voor We Want Some P#ssy. Het showgehalte tijdens zijn performance wordt steeds naar een hoger niveau getild door middel van verscheidene randactiviteiten. Zo kwam ook ditmaal de enorme banana weer naar boven drijven, waardoor het crowdsurfen plots veel gemakkelijker verliep. Het nummer Gaan Met Die Banaan deed hier dienst als aanzet. Daarnaast werden er met confetti gevulde ballen in het publiek gegooid en deelde men Pussy lounge handschoenen uit die zorgden voor enkele kleurrijke plaatjes. Zijn set kon tevens aanzien worden als de overgang naar het hardere geweld, met name Krakaka, Break Down Low en Knock Out Video Games. Het happy hardcore gehalte kreeg hier mede een stevige boost met I Can’t Stop Raving en Dream Will Come Alive.

artikel index
pagina 1 : Inleiding
pagina 2 : Massive & The Rebel en Akyra
pagina 3 - huidige : Ruthless en Darkraver
pagina 4 : Deepack
pagina 5 : Residents Rumble en Yves
pagina 6 : Paul Elstak en Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.5244 sec, 0.4605 van dat voor queries. DB queries: 39. Geheugengebruik: 1,068kB