Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Pussy lounge Belgium
op woensdag 02 december 2015, 09:52 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 5575Na Steve Sweet, was er ook het chocolat-sweet podium dat zijn naam alle eer aan deed. Zo bestond de dj booth uit reusachtige chocoladerepen met als inhoud enkele goudklompen. Het logo ‘Dark Chocolate’ hing te pronken achter de booth. Daarnaast was de stage omgeven door aardbeien, cup cakes en kaarsjes. Het gigantische Pussy lounge logo hing centraal in de zaal en was, naast de aantrekkelijke danseressen, de eyecatcher van de decoratiestukken.
Net zoals het podium, was ook de set van Deepack om van te snoepen. Beide heren volgden de toon die Darkraver eerder gezet had en wisten met hun hits Stampuhh en The Prophecy de keet in vuur en vlam te zetten. Deze tracks behoren niet zomaar tot de absolute top. Bovendien hebben ze voldoende ervaring om in te spelen op het publiek en wisten ze te imponeren met nummers als Rumble in the Jungle, Forever Young, I Like It Loud en de hedendaagse raw hardstyle topper Firestarter van Ran-D & E-Life. Bij de track A Sky Full of Stars gingen de aanstekers vlot de lucht in, wat het uitzicht van een sterrenhemel gaf.

artikel index
pagina 1 : Inleiding
pagina 2 : Massive & The Rebel en Akyra
pagina 3 : Ruthless en Darkraver
pagina 4 - huidige : Deepack
pagina 5 : Residents Rumble en Yves
pagina 6 : Paul Elstak en Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.4581 sec, 0.3954 van dat voor queries. DB queries: 39. Geheugengebruik: 1,067kB