Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Hard Bass 2016
op dinsdag 26 januari 2016, 20:40 uur
door Patrick Bateman auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 9552
Niet beoordeeld -Nadat de laatste bassen van Team Blue uit de boxen waren verstomd, was het de beurt aan Team Green om het stokje over te nemen. De lichten op het overigens mooi verzorgde podium veranderde van blauw naar groen en gaven het signaal dat het tijd was voor wat nieuws. Team Green bestond uit een combinatie van D-Block & S-te-Fan, Frontliner en Hard Driver. Het werd een heerlijke set, waarbij zelfs een gedeelte van de apparatuur in vuur en vlam vloog. Verder waren er ook nog acts op het podium te bewonderen met twee mannelijke en twee vrouwelijke vuurspuwers.
Om 02.30 uur was het de beurt aan Mean Machine om met een live-set af te sluiten bij groen. En wat een live-set! Het begon met de oude knaller van een anthem van Decibel; Zany & the Beholder’s Bleeding for the Harder Styles. Hierna vervolgde ze met hits uit eigen kraam als Reloaded en Zany & the Beholder’s Act of Rage. Uiteindelijk sloten ze af met een speciale remix van Neophyte & Zany ft. MC Alee & MC Diesel: Gas Erop! Eén van de betere live sets die we van deze mannen hebben mogen meemaken.

artikel index
pagina 1 : Inleiding
pagina 2 : Team Blue
pagina 3 - huidige : Team Green
pagina 4 : Voorzieningen
pagina 5 : Team Yellow
pagina 6 : Team Red
pagina 7 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 3.7879 sec, 3.7513 van dat voor queries. DB queries: 43. Geheugengebruik: 1,066kB