Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Hard Bass 2016
op dinsdag 26 januari 2016, 20:40 uur
door Patrick Bateman auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 9549
Niet beoordeeld -Door al dit muzikale geweld waren onze benen moe geworden en was het tijd voor een drankje. Hiervoor moesten we eerst muntjes halen bij een van de automaten die hiervoor waren geplaatst. Tot ons grote genoegen waren er op dat moment geen rijen te bekennen, in tegenstelling tot het moment van binnen komen. De versnaperingen waren zoals vanouds weer aan de prijzige kant (ongeveer €2,71 per cola of bier tot aan €8,14 voor een Baco), maar dat weet je op een dergelijk event. Over het barpersoneel hebben we geen kwaad woord te zeggen, overal waar we zijn geweest werden we zeer snel bediend en ze leken het ook nog eens echt naar hun zin te hebben! Menig personeelslid stond te feesten achter zijn of haar stand en dat zien we natuurlijk graag!
Maar geef het barpersoneel ook eens ongelijk met dergelijke prachtige lichtshow en zulk moddervet geluid. Aan alle randvoorwaarden was dit jaar weer ruimschoots voldaan en dit is zeker ook de kracht van het concept. Hoewel het weer erg druk was, vormde dit geen belemmering door de geweldige en vriendelijke sfeer die overal in de zaal lijkt te heersen. De enige plekken waar de drukte een obstakel vormden, waren de wc’s en de ingang.

artikel index
pagina 1 : Inleiding
pagina 2 : Team Blue
pagina 3 : Team Green
pagina 4 - huidige : Voorzieningen
pagina 5 : Team Yellow
pagina 6 : Team Red
pagina 7 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 4.0167 sec, 3.9810 van dat voor queries. DB queries: 43. Geheugengebruik: 1,065kB