Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Hard Bass 2016
op dinsdag 26 januari 2016, 20:40 uur
door Patrick Bateman auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 9553
Niet beoordeeld -Na onze korte pauze was het de beurt aan Digital Punk, Frequencerz en Radical Redemption, om te laten zien waar Team Yellow voor staat. Het werd zoals verwacht een energieke en rauwe set, met nummers als Illusion van E-Force ft. Nikkita, B-Front & FrequencerzFatality in een speciale mix voor deze avond en Frequencerz & Hard Driver’s Snap Ya Neck. De set werd uiteindelijk afgesloten met Radical Redemption’s East Side Connection. Een set die het publiek tot een voorlopig hoogtepunt bracht.
De afsluiters van Team Yellow kwamen om 04:30 uur op het podium om hun kunsten Live aan ons te tonen. Gunz for Hire namen de honneurs waar. Ze begonnen hun set met hun Plata O Plomo, wat een wel heel schril contrast vormde met het beukwerk van Radical Redemption, wat eraan voorafging. Verder werd het publiek getrakteerd op nummers als Swagger en sloten ze hun set af met Military. Het was geen onaardige set, maar niet onze favoriet van de avond.

artikel index
pagina 1 : Inleiding
pagina 2 : Team Blue
pagina 3 : Team Green
pagina 4 : Voorzieningen
pagina 5 - huidige : Team Yellow
pagina 6 : Team Red
pagina 7 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 4.1238 sec, 4.0850 van dat voor queries. DB queries: 43. Geheugengebruik: 1,066kB