Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Hard Bass 2016
op dinsdag 26 januari 2016, 20:40 uur
door Patrick Bateman auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 9550
Niet beoordeeld -Bij het laatste team van de avond was het de beurt aan Deetox, Delete en Warface om het publiek te vermaken. Een van de dikste en onverwachtste nummers die werden gedraaid was: Phuture Noize’s Robots To The System (Delete remix). Wat een helden. Verdere hoogtepuntjes waren Vazard & Delete vs Main Concern met Absolute Terror en Titan & Warface’s Chainsaw (Delete remix). Deze drie mogen wat ons betreft vaker bij elkaar worden gezet, want ze sloten zeer goed aan op elkaar.
Bij de allerlaatste live-set van de avond konden we genieten van wat nieuwkomers op het grote podium: Jason Payne, Regain en Requiem, die voor de gelegenheid de formatie 3 The Hard Way vormden. Dit was een controversiële keuze van de organisatie en niet iedereen was blij dat er geen grotere gevestigde namen stonden. Voor ons was het een minder groot probleem, de heren draaide snoeihard met Adaro For the street (Regain Remix) als één van de hoogtepunten van de set. Als we dan toch een klein kritiekpuntje mogen geven is dat er geen kleine toegift vanaf kon op het eind, maar er keurig op tijd werd gestopt. Dit was wel een beetje jammer, want we hadden nog wel een heerlijke afsluiter kunnen gebruiken.

artikel index
pagina 1 : Inleiding
pagina 2 : Team Blue
pagina 3 : Team Green
pagina 4 : Voorzieningen
pagina 5 : Team Yellow
pagina 6 - huidige : Team Red
pagina 7 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 3.5198 sec, 3.4804 van dat voor queries. DB queries: 43. Geheugengebruik: 1,066kB