Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
X-Qlusive Holland XXL
op donderdag 06 oktober 2016, 20:12 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 10308

Zaterdag 1 oktober 2016, Ziggo Dome (Amsterdam)Op zaterdag 1 oktober kleurde de Ziggo Dome in Amsterdam helemaal oranje voor X-Qlusive Holland XXL - Polonaise Hollandaise. Samen met de beruchte bewoners van 'Stampersgat' beloofde het een knotsgekke editie te worden, vol verrassingen en een uitbundige sfeer. Dat de Holland editie van X-Qlusive erg in de smaak viel bij het publiek, was duidelijk te merken bij de start van de ticketverkoop. Deze was namelijk in mum van tijd volledig uitverkocht.
Voor velen lag de outfit voor dit evenement ongetwijfeld op de bovenste plank sinds de bekendmaking van de datum. Het was alleen maar oranje wat de klok sloeg. De line-up loog er ook niet om. Met namen als Adaro, Noisecontrollers, FeestDJDr.Ruthless, Digital Punk, Partyraiser en Zaza-Front (Live) kon het feest beginnen. Wij waren er helemaal klaar voor om het grootste en gekste feest van het jaar bij te wonen.

© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 3.1801 sec, 3.1429 van dat voor queries. DB queries: 39. Geheugengebruik: 1,081kB