Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
X-Qlusive Holland XXL
op donderdag 06 oktober 2016, 20:12 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 9176De tijdsindeling werd binnenskamers gehouden om het volk zo vroeg mogelijk naar 'Stampersgat' te lokken. Iets wat duidelijk zijn vruchten had afgeworpen; de meute had er ongelofelijk veel zin in. Bij aankomst was De Feesttent (mainstage) namelijk aardig gevuld en zat de sfeer er al goed in met de heren van Alpha Twins achter de dj booth. Tonight en ]i]Music Made Addict[/i], respectievelijk van Headhunterz, Wildstylez en Noisecontrollers[/b], en D-Block & S-Te-Fan, stonden geprogrammeerd aan het einde van hun set.
Als intro voor de volgende artiesten werd 'Nederland in Beweging!' geprojecteerd. Het televisieprogramma richt zich op de stimulering van lichaamsbeweging. Een activiteit die volledig overeenstemt met een evenement als X-Qlusive Holland. FeestDjRuud, Dr Rude en Ruthless, ter gelegenheid van deze speciale avond genaamd als FeestDjDrRuthless, stonden in de startblokken om Stampersgat te doen daveren op haar grondvesten. Welkom in de Feesttent trapte hun heldenset af, in combinatie met vuurwerkknallen, confettisnippers en tal van kleurrijke ballen die in het publiek gegooid werden.

© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 2.7656 sec, 2.7273 van dat voor queries. DB queries: 39. Geheugengebruik: 1,086kB