Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:   
Zoeken Liquid-Motion
X-Qlusive Holland XXL
op donderdag 06 oktober 2016, 20:12 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 8466De set van FeestDjDrRuthless bestond uit een brede waaier aan genres en melodieën. Zo kwamen We want some P#ssy, Gaan met die Banaan, Fired Up en Weekend (Fissa bootleg) uit eigen hand. De all-time favorites, Forever Young, Turn the Tide en Arise, wisselden naadloos af met de hedendaagse toppers, Imaginary, Lost in Paradise en Just as Easy. Maar ook Nederlandse klassiekers kwamen ruimschoots aan bod. Denk hierbij maar aan Opzij Opzij Opzij en Het is een Nacht. De Belgische dj's Dimitri Vegas & Like Mike en Coone completeerden de tracklist met hun nummers, The Hum en Welcome to the Jungle.
Hennie Huisman betrad in een glitterpak het podium en zorgde voor een waardige intro (Met zijn allen van Sound Rush. Deze laatsten gingen door op het elan van hun voorgangers. Een hoop Nederlandstalige krakers, als Stil aan de Overkant, Dromen zijn bedrog, Schatje mag ik je foto en Onderweg (Abel), werden in een X-Qlusive jasje gestoken en luidkeels meegezongen door het publiek. Tal van eigen releases sierden de rest van hun set, Froz3n, Magical, Unshakable, The Ultimate Headhunterz Mashup (Vegaboys), Lifetime en Take me back. De heren van Sound Rush hebben er zeker hun werk van gemaakt, met tal van edits, mashups en remixen.

© Copyright 2004 - 2021 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.3211 sec, 0.2706 van dat voor queries. DB queries: 39. Geheugengebruik: 1,074kB