Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
X-Qlusive Holland XXL
op donderdag 06 oktober 2016, 20:12 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 9177Naast De Feesttent, was er ook het befaamde Buurthuis, waar niemand minder dan Amada, Bass Chaserz, Ignition, Jones, Lip DJ en Tellem het beste van zichzelf gaven. Maar Q-Dance, zou Q-Dance niet zijn, als ze er niet nog een schepje bovenop deden. Speciaal voor deze editie was er een derde area voorzien, genaamd 'Zuipkeet 't Hok'. Hier kon je langsgaan voor een heleboel gekkigheid, spelletjes en doldwaze acts. Apres Skillex, Koninklijk Vermaak, Nederland Beweegt, New Kids Stoelendans, Pablo Escobart, Ratman & Bobbin & Shag Ü, je kan het niet gekker bedenken. Zuipkeet 't Hok was van alle markten thuis, van Happy Hardcore tot Nederlandstalige meezingers.
Met Noisecontrollers achter de dj booth is het altijd feest. Zijn rood-wit-blauw geschilderd masker was zijn 'vermomming' van de avond. De eigen nummers Down Down en Faster N Further passeerden vlot de revue, met een stevige aanvulling van de nodige hits als See the Light, World of Madness, Year of Summer en Wonderfull Days. De dj tool van X-Qlusive Holland 2013 werd wederom met open armen onthaald. Sinterklaas, Wie kent hem niet van Bass Modulators staat al even bekend in de Hollandse edities van X-Qlusive en het moest lukken dat er ook dit jaar een Sinterklaas aanwezig was tussen het publiek. Aan originaliteit onder de aanwezigen geen gebrek.

© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 2.6047 sec, 2.5698 van dat voor queries. DB queries: 39. Geheugengebruik: 1,086kB