Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
X-Qlusive Holland XXL
op donderdag 06 oktober 2016, 20:12 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 9174Over originaliteit gesproken, Q-Dance had speciaal voor het evenement een kleurplaat verspreid waaraan een prijzenpakket van X-Qlusive was gekoppeld. Diegene met de mooiste tekening mocht zich gelukkig prijzen. Ook het podium was een pareltje om 'U' tegen te zeggen. Het gigantische orgel werd omgeven door twee Nederlandse vlaggenmasten, met in de vlaggen een LED scherm om alle bewegingen in beeld te brengen. De retro tegels bevatten afbeeldingen van klompen, het X-Qlusive logo en tal van andere figuren.
Voor alle gekheid op een stokje moest je natuurlijk bij Darkraver zijn. Samen met Ransom, die ongetwijfeld de set van zijn leven beleefde met grootmeester Darkraver, kon de pret niet op. Samen zorgden ze voor een massaal feestgedruis in de Hollandse danstempel. Een live samba orkest zorgde voor de opening van hun set. De manier waarop Darkraver zijn platen selecteerde en mixte en daarnaast voor het nodige entertainment onstage zorgde, is fenomenaal. Krakaka, Stampuh, Me Gabber en H3y werden naadloos van een beat voorzien. Beide heren waren de eyecatchers op het podium met hun kleurrijke tenue. Def Rhymz was de special guest gedurende hun set. Tonnen aan snippers maakten het feestje compleet.

© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 1.8572 sec, 1.8215 van dat voor queries. DB queries: 39. Geheugengebruik: 1,099kB