Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:   
Zoeken Liquid-Motion
X-Qlusive Holland XXL
op donderdag 06 oktober 2016, 20:12 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 8471Pieter Post kon helaas niet aanwezig zijn, maar stuurde wel een postkaart op naar de Ziggo Dome met het volgende opschrift: 'Hallo X-Qlusive, Helaas kan ik er niet bij zijn, maar wil ik jullie heel veel plezier wensen op deze te gekke avond! Tot de volgende. Piet Paulusma'. De details en het kleine toneeltje waren top! Zo kon Atmozfears van start gaan en aan eigen hits geen gebrek van deze jonge knaap. Keep me Awake, Reawakening en Release kwamen uit eigen hand, maar ook Lose my Mind (NL), FTS, Holding On en Tsunami wisten de menigte duidelijk te plezieren.
De intro van Korsakoff & The Viper kreeg een erotisch tintje. Zo verscheen er op de LED screens 'Welkom bij de s#xlijn de gouden dop' en werd er een hete 'live' conversatie gehouden met Kim Holland, waarna beide artiesten het podium betraden in het bijzijn van de geblokte mini-man. Freestyle en happy hardcore zijn hun specialiteit. Met tracks als Happy Together, De hele wereld op z'n kop, Explode, Luv U More, Outside World, Come Take My Hand, Uncle F#cker en ga zo nog maar even door, heerste er een uitbundige sfeer in de zaal. De special performance tijdens hun set werd verzorgd door niemand minder dan De Kraaien met Ik vind je lekker.

© Copyright 2004 - 2021 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.3802 sec, 0.3154 van dat voor queries. DB queries: 39. Geheugengebruik: 1,074kB