Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Qlimax 2016
op dinsdag 22 november 2016, 18:20 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms. auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 12435

Zaterdag 19 november 2016, Gelredome (Arnhem)Eind november vindt traditiegetrouw het grootste indoor evenement van Q-Dance plaats: Qlimax. Niet alleen de thema's en de oogverblindende shows, maar ook de verhaallijn en de nieuwste technologische snufjes, maken van Qlimax keer op keer het summum. Al bij de aankondiging van de kaartverkoop begon de spanning bij velen op te lopen. Het was namelijk een heuse strijd om een ticket te bemachtigen. Zo is het evenement steeds in no-time uitverkocht en dat was ook dit jaar niet anders. Voor de gelukkigen kon het niet snel genoeg daar zijn. Voor zij die geen kaartje wisten te veroveren, startte een zoektocht in het onbekende.
Met een line-up om duimen en vingers bij af te likken, wilde iedereen er tijdig bij zijn. De timetable werd immers niet vrijgegeven. Zo kreeg de parking te kampen met een massale toestroom van volk. Dit bracht de nodige wachttijd met zich mee. Deze kleine frustraties werd al snel omgezet in pure vreugde bij het binnengaan van het Gelredome. Een podium om 'U' tegen te zeggen verwelkomde ons met open vleugels. Daarnaast werden de artiesten voorgesteld als fictieve wezens uit het universum (denk hierbij maar aan Marvel), met als thema 'Rise of the Celestials'.

artikel index
pagina 1 - huidige : Inleiding
pagina 2 : Tuneboy
pagina 3 : Audiotricz & Brennan Heart
pagina 4 : Coone & Project One
pagina 5 : Bass Modulators & Frequencerz
pagina 6 : Ran-D, B-Front & Angerfist
pagina 7 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 3.3241 sec, 3.2801 van dat voor queries. DB queries: 39. Geheugengebruik: 1,086kB