Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Qlimax 2016
op dinsdag 22 november 2016, 18:20 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms. auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 12436De heren van Audiotricz stonden klaar en smeten er meteen hun recente track Inception tegenaan. Ook het anthem van Freaqshow 2015 (VIII), Ghettoblaster, United as One en Infinite moesten eraan geloven. Om nog in dezelfde lijn als Tuneboy verder te gaan, passeerde Part of the Hard van D-Block & S-Te-Fan aan het begin van hun set. De samenwerkingen met Atmozfears (Reawakening, Raise Your Hands, What About Us, Handz Up!) brachten de menigte in hogere sferen. Audiotricz hebben de afgelopen jaren alvast meermaals bewezen het waard te zijn om op Qlimax te mogen performen.
Omstreeks middernacht nam Brennan Heart plaats achter de dj booth. Zijn stijl is ongekend en hij wist in een mum van tijd heel de zaal mee te krijgen. Hij draaide een hoop hits achter elkaar, waarbij het publiek volmondig meezong. Be Here Now, FIFO, Lies or Truth en Don't Stop Rocking kwamen uit zijn hand, maar ook Code Black pikte zijn graantje mee met Pandora en You've Got the Love. Naast zijn persoonlijke performance, transformeerde Brennan Heart tot ieders verbazing halverwege zijn set naar zijn alias [b]Blademasterz[b]. Wat hieruit volgde was een immense golf van puur genot. One Blade, The Golden Era en [b]Still Here[/i] dreunen nog steeds in ieders geheugen na. En of dit alles nog niet genoeg was, liet hij het nummer 1 anthem van Qlimax weergalmen door de zaal, The Prophecy van niemand minder dan Deepack.

artikel index
pagina 1 : Inleiding
pagina 2 : Tuneboy
pagina 3 - huidige : Audiotricz & Brennan Heart
pagina 4 : Coone & Project One
pagina 5 : Bass Modulators & Frequencerz
pagina 6 : Ran-D, B-Front & Angerfist
pagina 7 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 4.0413 sec, 4.0029 van dat voor queries. DB queries: 39. Geheugengebruik: 1,087kB