Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Qlimax 2016
op dinsdag 22 november 2016, 18:20 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms. auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 12433Met Coone belandden we bij de producer van het Qlimax 2016 anthem, Rise of the Celestials. De track paste volledig in het concept van Qlimax en Coone heeft dan ook alle pluimen verdiend met dit sterk staaltje producen. Het is tevens de derde keer dat hij het Gelredome mag veroveren met zijn onuitputtelijke talent. Vuurwerk, lasers, alles stond paraat om de “anthem”-show tot in de puntjes te verzorgen. Dit werd gevolgd door een remake van het nummer DWX (Ft. Da Tweekaz), naar aanleiding van het tienjarig bestaan van Dirty Workz dat aanstaande zaterdag plaatsvindt in de Lotto Arena (Antwerpen). Nummers van o.a. zijn nieuwe album sierden zijn tracklist, Robotz, Love for the Game, Black Submarine, Universal Language, Millions Miles, Monstah en Riot. Een kippenvelmoment beleefde Coone hoogstwaarschijnlijk bij het aansnijden van zijn nummer Faye, genaamd naar zijn dochtertje. Bij het horen van "Turn around" draaide heel de zaal zich om, om een lichtspektakel waar te nemen. Een sublieme en geslaagde actie.
Los van alle reeds voorgaande hoogtepunten, was hét moment van de avond ongetwijfeld aangebroken. Na acht jaar uit de scene te zijn verdwenen, maar zeker niet vergeten, waren ze terug van weggeweest. Er werd gewacht op het ideale moment om weer neer te strijken en afgelopen zaterdag stonden ze weer paraat op Qlimax, [b]Project One[/i]. Headhunterz en Wildstylez doken voor deze speciale gelegenheid wederom in hun schminkkast om er opperbest uit te zien. Alle tracks van hun Project One album werden in een nieuw jasje gestoken en zorgden voor een uitgelaten sfeer. Life Beyond Earth, Halfway There, Numbers Rate Reducer, The World is Yours, Raiders of the Sun, Fantasy or Reality en The Story Unfolds werden ten gehore gebracht. Voor velen kon de avond al niet meer stuk en we waren nog maar halverwege.

artikel index
pagina 1 : Inleiding
pagina 2 : Tuneboy
pagina 3 : Audiotricz & Brennan Heart
pagina 4 - huidige : Coone & Project One
pagina 5 : Bass Modulators & Frequencerz
pagina 6 : Ran-D, B-Front & Angerfist
pagina 7 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 3.3370 sec, 3.2987 van dat voor queries. DB queries: 39. Geheugengebruik: 1,087kB