Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Qlimax 2016
op dinsdag 22 november 2016, 18:20 uur
door Tom Van Tongerloo & Nick Storms. auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Artikelen > Event Verslagen
hits: 12437Bass Modulators kregen door de heldenset van Project One een aartsmoeilijke opgave, namelijk het tempo erin houden. Dit was alvast deels gelukt, al daalde de temperatuur in de zaal lichtjes en werden de tribunes aardig benut. Maar voor zij die over de nodige fysiek beschikken, ging het feest gewoon door op het veld. Bass Modulators wisten hun set aardig op de splitsen in eigen releases (Let it Move Ya en Dragonblood) en samenwerkingen met Noisecontrollers aka NCBM als Let Me See Ya, Break The Radiance, Glitch, Holdin' On, See The Light en Rocked Up. Om te menigte helemaal aan het 'rocken' te krijgen, was Stampuh! de perfecte floorfiller.
De raw hardstyle zou vanaf dit punt de avond domineren, met Frequencerz aan het roer. Met in het begin van het jaar de release van hun nieuwe album Medium Rare, mocht het geen verrassing zijn dat tal van albumtracks hun tracklist zou bekleden. Zo vonden we In The Club, Gods, Wolfpack en Elevate terug. Hun nieuwe track Renegades, in samenwerking met [b]Bass Chaserz, mocht er zeker wezen. Geïnspireerd door het Nederlandse Formule 1 talent Max Verstappen, kwam de track #MV33 tot stand. Een leuke toevoeging aan hun set en dat is waar Frequencerz om bekend staan. "This is for the Die Hards Only" deed ons dan weer terug denken aan Q-BASE 2016. Aan het einde van hun set braken de Rellen in de Hel los en maakte de volgende grootmeester zijn opwachting.

artikel index
pagina 1 : Inleiding
pagina 2 : Tuneboy
pagina 3 : Audiotricz & Brennan Heart
pagina 4 : Coone & Project One
pagina 5 - huidige : Bass Modulators & Frequencerz
pagina 6 : Ran-D, B-Front & Angerfist
pagina 7 : Conclusie
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 3.2094 sec, 3.1719 van dat voor queries. DB queries: 39. Geheugengebruik: 1,087kB