Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Scorched (2003)
op dinsdag 29 juli 2003, 16:23 uur
door Darule auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Recensies > Films
reacties: 1
auteur toegekende score: 74/100
hits: 967

Regie: Gavin Grazer. Met: Alicia Silverstone, Rachael Leigh Cook, Woody Harrelson & John Cleese. Genre: Komedie / Misdaad.

In een klein woestijnstadje is een bank beroofd. Hoe is dit gekomen.Om hier achter te komen gaan we terug naar een paar dagen ervoor en krijgen we het verhaal van de 3 bank medewerkers.

Het is een comedie, maar de grappen zijn niet erg veel aanwezig (afgezien van een paar hele grappige dingen zoals de scene bij de ijscoman). Het is dan ook niet een typische komedie. Het verhaal is echter wel heel grappig en de film verveelde mij dan ook geen moment.

Met een leuke cast (John Cleese, Woody Harrilson, Alicia Silverstone, Rachel Leigh Cook en wat anderen die je waarschijnlijk wel ergens van kent) was de film erg compleet en gewoon leuk.
Reacties
06/04 om 06:18 uur
Gast

Echt een supercoole komedie! Typisch échte komedie (qua verhaal)! :D (Y)

Wat ik vooral heel erg leuk vind aan deze film is, is het feit dat ze meerdere door elkaar heen lopende verhaallijnen gebruiken om hetzelfde verhaal te vertellen... Op een gegeven moment wisselen de scènes elkaar heel snel af en zie je zelfs af en toe split-screen. Prachtig. Kreeg een beetje Quentin Tarantino gevoel erbij! :D

Verder vond ik het verhaal ook zeer realistisch... Ik kreeg echt bijna geen adem toen in het casino met het balleke werd gerold! :P :P

Hele leuke film met veel bekende acteurs. Idd geen moment verveeld. Echt lachen! John Cleese vs Woody Harrelson is da shit! (Y) Wat mij vooral hard deed lachen was het vele dierengeweld in het begin van de film. Slapstick-achtig. Prachtig! (K)


Je moet ingelogd zijn om reacties te kunnen geven op deze site. Log eerst in of meld je aan Klik hier om aan te melden
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.5666 sec, 0.4955 van dat voor queries. DB queries: 41. Geheugengebruik: 1,073kB