Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Bookflip
op zaterdag 30 april 2005, 01:45 uur
door Evy auteurslijst afdrukken van het content onderwerp creëren van een PDF bestand van het content onderwerp
in Recensies > Overig
reacties: 9
auteur toegekende score: 70/100
hits: 1696Daar lig je dan in je bedje te staren naar het plafond. Je kunt de slaap maar niet vatten... Wat doe je dan? Lezen! Een leuk boek voordat je gaat slapen werkt naar het schijnt veel beter om tot rust te komen dan die drukke bewegende beelden van de televisie.

Daar lig je dan weer in je bedje... te genieten van een spannende triller, of juist van dat hele romantische verhaal. Je ogen worden steeds zwaarder, het werkt! Je kunt eindelijk gaan slapen, maar wat doe je dan met je boek? Hoe weet je morgen nu waar je bent gebleven? Daar is wat op gevonden: de BOOKFLIP. De Bookflip is eigenlijk een heel simpel concept, maar heel leuk en origineel.

Met een simpele polsbeweging markeer je de bladzijde waar je bent gebleven. Zo krijg je niet van die lelijke ezelsoren aan je boeken. En de bookflip kan niet zomaar uit je boek vallen, zoals eenvoudige boekenleggers nogal eens willen doen, want dan weet je nog niet waar je bent gebleven.
De Bookflip werkt heel eenvoudig: je schuift de Bookflip willekeurig in een boek, met de versiering over de rug van het boek. De staart van de bookflip flip je heel makkelijk tussen de bladzijde waar je bent gebleven.
De Bookflip, overgewaaid uit Amerika, is niet zomaar een bladwijzer. Je boek krijgt er een mooie persoonlijke uitstraling van, want de bookflips zijn er in heel veel verschillende varianten. Zo worden ze geleverd in meerdere thema's: natuur, sport en romantiek. Wat erg leuk is, is dat je de Bookflip ook kunt laten bedrukken met een persoonlijke opdruk, zoals je eigen naam. Of met een bedrijfslogo, dat is weer eens wat anders dan een pen, om als relatiegeschenk te geven, want die kennen we nu allemaal wel. Binnenkort zul je dus ook de eerste Liquid-Motion Bookflips aantreffen!

De Bookflip is een leuk cadeau. Het staat écht leuk in de boekenkast of op het nachtkastje. Want denk eraan, Moederdag komt er weer aan en uit een zeer betrouwbare bron hebben wij vernomen dat veel moeders wel eens een boek lezen. Dan is dit toch veel origineler dan een bloemetje, dat bovendien ook binnen een week weer is vergaan.
Kijk voor meer informatie en om direct te bestellen op Bookflip.info.
Reacties
30/04 om 03:25 uur
Gast

Wow! die moet ik hebben!

30/04 om 03:59 uur
Gast

LOL @ JJ. :D

Superrecensie Yvonne!

02/05 om 11:54 uur
Gast

Slecht voor de boeken.. veels te dik

02/05 om 12:33 uur
Gast

Zo ik heb mijn best gedaan:) En jaap ik heb er hier nog wel een liggen hoor :P kun je zo komen halen..:P

02/05 om 12:57 uur
Gast

Yes, kom ik zeker ff doen :D

02/05 om 13:22 uur
Gast

wacht niet te lang, er liggen al meer kapers op de kust voor de bookflip ;)

02/05 om 13:34 uur
Gast

haha, ok ik zal wel een beetje opschieten!


03/05 om 22:00 uur
Gast

Hebben ze al patent aangevraagd want dit word de gadget van 2005 ! :)

29/05 om 10:53 uur
Gast

Gaaf! Ze hebben de prijs onlangs verlaagd!


Je moet ingelogd zijn om reacties te kunnen geven op deze site. Log eerst in of meld je aan Klik hier om aan te melden
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.6970 sec, 0.6134 van dat voor queries. DB queries: 41. Geheugengebruik: 1,123kB