Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
Paaspop 2016
Anouk-Kensington-Tom Odell-UB40
Alex Vargas, Broederliefde, Jay Hardway, La Pegatina, Netsky live, Parkway Drive, Sevn Alias, Speedy J, Suicidal Tendencies
Asking Alexandria, Baby Blue, Birdy Nam Nam, The Dirty Daddies, Donnie,
Dubioza Kolektiv, Hotei, Kraantje Pappie, Kuenta i Tambu, Louis Berry, Maduk,
Mr. Belt & Wezol, Mydy Rabycad, Outrage, Pulled Apart By Horses,
Stick To Your Guns, Sticky Fingers, Textures


Nieuw op de camping: reserveer je eigen (omheinde) ‘vrienden-area’

-Start verkoop Early Birdtickets zaterdag 26-11 om 10.00 uur; Paaspop Launch Party in Schijndel-

Na eerder Parkway Drive en Kensington te hebben aangekondigd voor Paaspop 2017, maakt de organisatie vandaag weer namen bekend waaronder headliners Anouk, Tom Odell en UB40.
De overige acts (in alfabetische volgorde) zijn Alex Vargas, Asking Alexandria, Baby Blue, Birdy Nam Nam, Broederliefde, The Dirty Daddies, Donnie, Dubioza Kolektiv, Hotei, Jay Hardway, Kraantje Pappie, Kuenta i Tambu, La Pegatina, Maduk, Mr. Belt & Wezol, Mydy Rabycad, Netsky live, Outrage, Parkway Drive, Pulled Apart By Horses, Sevn Alias, Speedy J, Stick To Your Guns, Sticky Fingers, Suicidal Tendencies en Textures. Tot aan Paaspop, dat van vrijdag 14 april tot en met zondag 16 april 2017 op terrein De Molenheide in Schijndel (NB) plaatsvindt, zullen er regelmatig nieuwe aankondigingen volgen. De nieuwe Paaspoptrailer staat hier.

Zaterdag 26 november om 10.00 uur start de voorverkoop van de Early Birdtickets via de website. Voor het eerst vergezelt Paaspop deze Early Birds-verkoop met een spectaculaire Paaspop Launch Party in het centrum van Schijndel.

De eerste headliners: Anouk, Kensington, UB40, Tom Odell
Haar komst naar Schijndel in 2011 betekende dat Paaspop er een derde dag bij kreeg (de vrijdag) en uitgroeide tot een driedaags evenement. Omdat de liefde tussen Anouk en Paaspop groot is, zakt ’s lands coolste rockchick in 2017 opnieuw naar Schijndel af om de boel op stelten te zetten. Paaspop rolt dan ook de rode-paasgele loper uit voor deze meest succesvolle zangeres van Nederland, die sinds 1997 zestien albums uitbracht waarvan er twaalf op nummer 1 in de Album Top 100 belandden. Anouk scoorde talloze hits en prijzen en dit jaar bracht ze niet één, maar liefst twee nieuwe albums uit. Kensington stond al twee keer op Pinkpop, speelde dit jaar vijf keer voor een bomvolle Ziggo Dome en van de vijf geplande shows in november 2017 zijn er inmiddels alweer vier volledig uitverkocht (!). Er zijn maar weinig acts die hen dat nadoen. Kensington is zonder twijfel de grootste Nederlandse band op dit moment. Buitencategorie. Voor de allereerste keer op Paaspop: het Britse pop/reggae-instituut annex hitkanon UB40. Drie generaties groeiden sinds 1978 op met UB40’s talloze onweerstaanbare wereldhits waarvan in Nederland o.a. Food For Thought, Red Red Wine (nummer 1-hit), Cherry Oh Baby, If It Happens Again, I Got You Babe (nummer 1-hit), Sing Our Own Song (nummer 1-hit), Rat In Mi Kitchen, Maybe Tomorrow, Breakfast In Bed, Here I Am, Kingston Town, I Can’t Help Falling In Love (nummer 1-hit) en Higher Ground de top 10 van de single hitlijst bereikten. De band vulde 35 keer Ahoy Rotterdam en behoort tot die selecte groep artiesten die een hele show kunnen vullen met uitsluitend hits. Nee dan Tom Odell. Niet van het hitkaliber UB40 maar wel een begrip sinds deze jonge Britse singer-songwriter in 2012 de hit(ballade) Another Love scoorde en zich in een paar jaar tijd naar de top werkte middels pareltjes van songs zoals Real Love en het recente Magnetised. Afgelopen zomer stond Tom op Pinkpop en Lowlands en liet daar met zijn breekbare liedjes menig vrouwenhart gevaarlijk snel kloppen.

Camping krijgt nieuwe area; meer faciliteiten en voorzieningen; plus volop (nacht)entertainment
Paaspops ambities voor het creëren van de ultieme festivalbeleving reiken ver. De organisatie doet er álles aan om het de festivalbezoekers volledig naar hun zin te maken. Neem nou de camping, een sfeervol stadje op zich. Dit jaar wordt die naar the next level getild -zeg maar gerust 2017.0- dankzij nóg meer faciliteiten, voorzieningen en weergaloos entertainment tot diep in de nacht. Zoals (voor het eerst) een waanzinnige Silent Disco, een Paaspop Cinema en nog veel meer fraais.

Nieuw op de camping: reserveer je eigen (omheinde) ‘vrienden-area’
Het apart gelegen luxueuze vijfsterren campingresort staat bekend om zijn comfort en gemak, waardoor het zich inmiddels kan meten met weelderige hotels. Nieuw dit jaar is dat bezoekers op de reguliere camping een zogeheten ‘vrienden-area’ kunnen reserveren waar ze samen met vrienden hun eigen met hekken omheinde campinggebiedje krijgen dat ze zelf geheel naar wens kunnen inrichten met bijvoorbeeld een eigen DIXI toilet, partytent, ontbijtservice, stroom op maat, etcetera. Hierover wordt spoedig meer bekend gemaakt. De accommodatie met alle prijzen staan overzichtelijk op de website.
Verkoop Early Birdtickets zaterdag 26-11 vanaf 10.00 uur; Paaspop Launch Party in Schijndel
Voor het eerst in de 42-jarige geschiedenis van Paaspop wordt de start van de Early Birds-verkoop nu zaterdag gevierd met een heuse Paaspop Launch Party in het centrum van Schijndel (bij het terras van De Glazen Boederij). Bezoekers kunnen tussen 10.00 en 14.00 uur de allereerste tickets scoren maar ook dansen, feesten, drinken, toffe prijzen winnen en zich laten verrassen door diverse optredens -o.a. van het Schijndelse Baby Blue.

Tickets
Ticket 3 dagen (exclusief servicekosten):
Early Bird (E-tickets) € 99,-
Early Bird (harde tickets) € 99,-
Young & Free (E-tickets) € 75,-

Ticket 3 dagen + camping (exclusief servicekosten):
Early Bird (E-tickets) € 119,-
Early Bird (harde tickets) € 119,-
Young & Free (E-tickets ) € 79,-

Overige tickets:
Pendelbustickets (vanaf Centraal Station Den Bosch) €6,- / € 11,- (enkel/retour)
Camper- en caravanticket: € 20,- (alleen E-ticket)

Young & Free-tickets zijn speciaal voor de jongere muziekliefhebbers en dus alléén beschikbaar voor bezoekers die jonger dan 18 jaar zijn op vrijdag 14 april 2017. Alle soorten tickets, hun prijzen en de speciale voorwaarden (ook voor de Young & Free) staan op de website.

Website & Social Media
Volg de Paaspop website en social media (Facebook, Twitter) voor alle gedetailleerde festivalinfo over o.a. podia, bands en overige nieuws.
Advertentie
skyscraper
Sale
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.3171 sec, 0.2885 van dat voor queries. DB queries: 22. Geheugengebruik: 905,040B