Nederlands |  English
Liquid-Motion
  page.php?4
 
Inlognaam:    Wachtwoord:      
Zoeken Liquid-Motion
23 nieuwe namen voor Paaspop
Maar liefst 23 acts met de zogeheten ‘P-Factor’ zijn toegevoegd aan Paaspop, dat tijdens het paasweekend van vrijdag 14 april tot en met zondag 16 april op terrein De Molenheide wordt gehouden: Alamaison, Black Foxxes, Bohemian Betyars, Canshaker Pi, Chamireaux MC, ChildsPlay, DOOL, Enge Buren, Fano, Jack Jameson, Jayh, Kris Kross Amsterdam, Kyle Gass Band, Les Truttes, Linde Schöne, Paul Sinha, Russkaja, Sigma DJ-set, SMIB, Undeclinable Ambuscade, VANT, Waylon en Yung Internet. Nieuwe namen volgen spoedig.

Overig nieuws uit het Paaspopkamp is dat het festival dit jaar voor het eerst op vrijdagnacht een uur langer door zal gaan en pas om 1.00 uur sluit. Tevens is vanochtend bekend geworden dat de Roxy (waar zowel hiphop- als dance-acts optreden) op zaterdagavond gehost wordt door Vunzige Deuntjes. Deze gelijknamige populaire Amsterdamse club heeft Jack Jameson, Jayh, Alamaison, Fano en ChildsPlay uitgenodigd om de Roxy op zaterdag geheel in Vunzige Deuntjes-stijl af te sluiten.

De ‘P-Factor’
Alle (inter)nationale acts die naar Paaspop komen voor een show op één van de dertien podia en area’s die het festival rijk is, beschikken over de zogeheten ‘P-Factor’. Deze variant op de bekende ‘X-Factor’ houdt in dat de acts helemaal passen binnen de unieke Paaspop-beleving die het midden houdt tussen Las Vegas, carnaval, de Ramblas in Barcelona, een muziekfestival, De Parade en een food event. Boven op de imposante brug van de camping naar het festivalterrein is het uitzicht op de skyline van sfeervolle circustenten die allemaal hun eigen karakter en prachtige decors hebben overweldigend. Overdag is het festival de ultieme plek voor een ontdekkingsreis naar het onverwachte; ’s avonds worden de bezoekers betoverd door de duizenden lichtjes die de weg wijzen naar nóg meer avontuur. Paaspop doet er immers alles aan om zijn bezoekers 72 uur non-stop te vermaken, verbazen en te ontroeren met muziek, theater, stand-up comedy, straatartiesten, cabaret, nachtvariété, absurditeiten en high class entertainment.

De line-up tot nu toe (in alfabetische volgorde
257ers, Alex Vargas, Alle 365 goed!, Anouk, Anti-Flag, Asking Alexandria, Audiotricz, Baby Blue, Bökkers, Birdy Nam Nam, Black Foxxes, Bohemian Betyars, Bokoesam, Broederliefde, Canshaker Pi, Chef'Special, Coone, Crystal Fighters, D-Block & S-te-Fan, Daisy's DJ Team, Danny Panadero, Dansado & De Feestneger, David Ghetto, Deun van Seun, DI-RECT, The Dirty Daddies, Doe Maar, Donnie, DOOL, Dubioza Kolektiv, Enge Buren, Gallowstreet, Giocatori, The Grand East, Guido Weijers, Hans Teeuwen, Hotei, Imitallica, Javier Guzman, Jay Hardway, Jayh, Jody Bernal, Jolly Jackers, Jonna Fraser, Joost van Bellen, Joris Voorn, Julian Jordan, Kensington, Komatsu, Kraantje Pappie, Kris Kross Amsterdam, Kuenta i Tambu, Kyle Gass Band, La Fuente, La Pegatina, Les Truttes, Linde Schöne, Los Paja Brava, Louis Berry, Lucas & Steve, Mad Dog Mcrea, Maduk, Matt Simons, Mr. Belt & Wezol, Mydy Rabycad, Netsky live, Outrage, Parkway Drive, Paul Sinha, Pink Oculus, Puinhoop Kollektiv, Pulled Apart By Horses, Ran-D, Rob Heron And The Tea Pad Orchestra, Russkaja, Sander van Doorn, Sebastian Bronk, Sevn Alias, Sigma DJ-set, SMIB, Speedy J, Stööki Sound, Stick To Your Guns, Stuk TV, Suicidal Tendencies, Textures, Tom Odell, UB40, Ummet Ozcan, Undeclinable Ambuscade, VANT, The Veils, Watskeburt?!, Waylon, Whitney Rose, XIXA, Yung Internet, Zwart Licht.
Meer namen volgen spoedig. De dagindeling van Paaspop staat op de website.

Informatie over enkele acts
Natuurlijk gaan we onze eigen Waylon hier niet meer voorstellen, maar wèl de reeks hoogtepunten uit zijn carrière opsommen. Waylon werkte in 2001 in Nashville samen met zijn grote Amerikaanse countryheld Waylon Jennings; bracht in 2009 als eerste Nederlander ooit muziek uit bij het legendarische Motown Label; won 3FM Awards voor ‘Beste Nieuwkomer’ en voor ‘Beste Zanger’ en scoorde nummer 1-albumhits en een gouden plaat. Hij vormde met Ilse DeLange het gelegenheidsduo The Common Linnets dat tijdens het Eurovisie Songfestival 2014 de tweede plaats bereikte. Afgelopen jaar was hij coach bij het succesvolle RTL4 programma ‘It Takes 2’ (1.7 miljoen kijkers) en nam dit najaar plaats op de draaistoel van ‘The Voice’ als vervangend jurylid van Anouk. Vorig jaar november bracht hij zijn vierde album ’Seeds’ uit dat ook weer op de eerste plaats kwam en trad hij op in een uitverkocht Rotterdam Ahoy.

De helft van the Greatest Band in the World komt naar Paaspop. Jazeker, niemand minder dan Kyle Gass -die onsterfelijk werd met zijn bandmaatje en gevierd acteur Jack Black in de fantastische rockband Tenacious D (bekend van de monsterlijke hitsingle met bijhorende hilarische video ‘Tribute’), komt Schijndel kapot rocken. ‘Our job is to rock’ is immers het motto van de Kyle Gass Band alias KGB. Met de kalende nerdy (want: hoog opgetrokken witte sokken onder een korte broek waar een bierpens overheen hangt) zanger-gitarist Kyle als blokfluit spelende baas van zijn mede-badass dudes die de fijne mix van harde rock-‘n’-roll en blues met veel humor en theater opdissen.

Beter een goede buur dan een verre vriend? Achter Enge Buren gaan drie multi-instrumentalisten schuil die prachtig driestemmig zingen en uitblinken in persiflages en karikaturen. Naast eigen composities lenen ze bekende popnummers en geven daar met absurdistische teksten en arrangementen een eigen draai aan. Het publiek wordt meegenomen op een wonderbaarlijke reis door de (pop)muziek en beleeft samen met Enge Buren hilarische en soms ontroerende momenten.

Hoe hard het wel niet met Kriss Kross Amsterdam gaat? Hard. Heel Hard. Kris kras door Nederland en de rest van de wereld voor optredens, kris kras door R&B, hiphop, twerk, trap en house uit alle periodes om te laten zien hoe veelzijdig dance is. En ook nog eens kris kras door allerlei verschillende muziekliefhebbers die meezingen op ‘Are You Sure’.

In de afgelopen maanden viel Nederland massaal voor de bijzondere stem van Linde Schöne. De jonge Nijmeegse is getekend op het hiphoplabel Noahs Ark, maar haar muziek kan alle kanten op. Met achter elkaar DWDD en Noorderslag overtuigde ze in twee klappen een groot publiek aan. Sorry Maar dit gaat groot worden.

‘Nobody To Love’ en ‘Changing’ zijn de twee kneiterhits van het Britse duo Sigma. Hits waarin ze drum & bass feilloos mengen met de beste melodie. Altijd opgewekt en altijd energiek. Sigma heeft de formule gevonden waarin ze niet alleen scoren in de hitparade maar waarmee ook de vreugde uit de oren van het danspubliek spuit. Sigma DJ-set op Paaspop is energie bijtanken.

Tickets (prijzen exclusief servicekosten)
Onderstaande Reguliere Tickets zijn zowel online als bij de bekende voorverkoopadressen te koop:
Vrijdag € 59,-
Zaterdag € 69,-
Zondag € 69,-
Zaterdag + zondag combi € 95,-
3-dagen combi € 109,-
Camping € 25,-

Onderstaande tickets zijn alleen online te koop:
Young & Free (E-tickets ) € 79,-
Young & Free + camping (E-tickets ) € 85,-

Overige tickets:
Pendelbustickets (vanaf Centraal Station Den Bosch) €6,- / € 11,- (enkel/retour)
Camper- en caravanticket: € 20,- (alleen E-ticket)

Young & Free-tickets zijn speciaal voor de jongere muziekliefhebbers en dus alléén beschikbaar voor bezoekers die jonger dan 18 jaar zijn op vrijdag 14 april 2017. Alle soorten tickets, hun prijzen en de speciale voorwaarden (ook voor de Young & Free) staan op de website.

Website & Social Media
Volg de Paaspop website en social media (Facebook, Twitter) voor alle gedetailleerde festivalinfo over o.a. podia, bands en overige nieuws.
Advertentie
skyscraper
© Copyright 2004 - 2020 - Liquid-Motion.nl
Opbouwtijd: 0.0539 sec, 0.0274 van dat voor queries. DB queries: 22. Geheugengebruik: 910,464B